Dologoztál már sokat kevés pénzért, mi volt a végső megoldás?
Figyelt kérdés
Fönök általában lexarja mindig talál valami hülyét de lassan elfogynak az emberek a faluból is.2017. aug. 29. 21:44
1/9 anonim válasza:
1.5 év 74-76-ért (+ juttatások) informatikusként, de emiatt keresek most 300 fölött és elég sokat megtapasztalhattam, izgalmas volt, több téren is
2/9 anonim válasza:
Otthagytam. Az még hagyján, hogy keveset fizet, de mikor az embert se becsüli, akkor keresgéljen tovább...
3/9 anonim válasza:
Felmondtam, és egyéni vállalkozó lettem. 2x annyit dolgoztam, de 10x annyi pénzért.
4/9 anonim válasza:
Pedagógiai asszisztensként napi 6 órát utaztam, az útiköltséget nem állták és a szar közlekedés miatt mindig túlóráztam legalább egy órát. Imádtam csinálni, de egy idő után (2 év)nem bírta tovább a szervezetem. 60.000.-körül kaptam fizut.
5/9 anonim válasza:
Irodai munka 3 éven át havi 90ezerért!
Idegbeteg, smuzig volt a főnök. Inkább takarítok.
6/9 anonim válasza:
6 hónap, havi nettó 120e Ft.
Csak azért vállaltam be, mert kellett a pénz és a "gyakorlat".
Ahogy találtam jobbat léptem is.
Ez volt öt éve, most nettó 260
7/9 anonim válasza:
Igen, rendőrként. Teljes lemondással jár, nem lehet önálló véleményed, gondolatod, mindent parancsra teljesítesz, nincs családi élet, szabadidő. 140ezerért nem éri meg.
8/9 anonim válasza:
100 ft-os kínai üzletbe 300 ft-os órabért akartak adni.
Inkább elmentem egy gyárba,attól az is jobb volt.
9/9 anonim válasza:
Maszek cégnél voltam, lófax pénzért. Amikor sorra mentek el a kollégák és a feladataikat csak szétosztották, felálltunk kollektívan, hogy csinálnak valamit, vagy megyünk. Majd' 40% emelést kaptam (ami még mindig a szakképesítésem alsó bérsávja), de már jóval 2k felett van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!