Mennyire nehéz egy pénztáros/árufeltöltő munka egy multinál?
Sziasztok.
Egyetem mellett szeretném részmunkaidőben kipróbálni a kasszás/árufeltöltő munkát, de kicsit tartok tőle, hogy mennyire nehéz. Leginkább a kasszás részétől, ahol pénzzel kell bánni. Mi történik pl. akkor, ha a nap végén sok mínuszt csináltam?
Aki hasonló munkakörökben dolgozik/dolgozott, leírná kb. hogy nézett ki egy napja, mennyire volt nehéz?
Köszönöm előre!
Eléggé közeli hozzátartozóm tapasztalatai:
Amikor felvették, fűt-fát, meg a nagy diófát megígérték neki.
Napi szinten készült ki fizikailag, - a dereka megnyekkent, a legkülönfélébb pozitúrákban kellett fizikai erőt kifejtenie és a keze kisebesedett a ládák által kifejtett súrlódásoktól, - természetesen védőeszközök nélkül, (ahogy multiéknál úgy általában szokás).
Filléreskedő elszámolás - fizetés alkalmával.
Többnyire nők töltik be ezt a munkakört (is), ahol magától értetődően érvényes, hogy ha két embernél több dolgozik, ott már megy a "kibeszélő show", - könyékig kotorásznak egymás zsebében és magánéletében. A szabadságod csak papíron a sajátod, - lényegében azt tesz veled a multi, amit éppen az úriszeszélye diktál. Betegállomány szóba sem jöhet, - automatikusan az utcára tesznek a legkülönfélébb indokokkal (próbaidő alatt legalábbis ez van). Szociálisan nem rugalasak. A kialkudott munkakörrel köszönőviszonyba nem került, - hónapokig használták ugráltatható bérrabszolgaként.
Jó munkát!
Köszönöm a válaszokat!
Csak miután kiírtam vettem észre, hogy elfelejtettem megemlíteni: Ausztriáról lenne szó. Itt azért úgy nem zsákmányolják ki az embert, nem olyan vészes a helyzet. Ezért leginkább a konkrét feladatkör érdekelne:
Mit csinál konkrétan egy árufeltöltő, mit egy pénztáros a vonalkódok lehúzásán kívül,
mennyire nehéz megtanulni a pénzvisszaadást,
egy pénztáros maga végzi e este az elszámolást stb.?
Köszönöm előre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!