Van itt olyan aki már volt árufeltöltő és pénztáros is, melyik a nehezebb? (leginkább Tesco)
Voltam sok helyen árufeltöltő, de pénztáros szeretnék lenni, a kedvezőbb bérezés miatt.(diákmunka)
Mik a tapasztalataitok, melyik nehezebb, és miben?
Pénztáros nehezebb szerintem. Kell hozzá kis ügyesség, jónak kell lenned hogy gyorsan lehúzd az árukat, kiadd a visszajárót, és kell hozzá ideg is. A vásárlókról meg nem is beszélve.
Tesóm barátnője pénztáros Tescoban, és kibacott bun.kók tudnak lenni a vásárlók. Lenézik őket, flegmáznak, felsőbbrendűnek érzik magukat, kutyaként bánnak velük néha. Mesélte, hogy egyszer nem olvasta a vonalkódot a gép, és vagy 5x kellett áthúzni hogy érzékelje, a vevő meg ráordított hogy hogy lehet ilyen ügyetlen kis csajt felvenni pénztárosnak. Meg a vásárló elejtette a tejfölt a pénztárnál, kiborult. Pénztáros szólt a hangosbemondón hogy takarítás kéne, erre a csávó aki leejtette leoltotta, hogy te vagy itt a felelős a kasszáért, takarítsd fel, csináljál is valamit, ne csak itt lopd a napot..
Másik meg tapasztalat. Amikor voltam vásárolni, kettővel előttem volt egy csaj. Mondta a pénztáros az árat, erre a csaj mondja hogy nem jó, mert ő olcsóbbra számított. Kérdezik hogy miért, azt mondta azért mert pár cucca akciós volt.. Aztán felvilágosították, hogy az az akció 3 napja véget ért, de ő még vagy 10 percig vitatkozott a pénztárossal, hogy milyen kis k..va, hogy mer vele így beszélni, márpedig ez igen is akciós blablabla.. Végül a security vitte ki a nőt..
Tudom, nem válasz a kérdésre, de anno diákmunkás Burger Kingben a kassza volt a legjobb meló, úgy végeztem, mint egy gép, semmin nem kellett gondolkozni és nem is volt fárasztó.
Érdekes, hogy az árulehúzás stb. ténye miatt ennyivel nagyobb sz*pás a Tesco, anno azon is gondolkoztam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!