Hogyan lehetséges, hogy a kavarógépeket sosem rúgják ki?
Sajnos csak szeretném, hogy ne legyen igaz, az állami szféra az egy külön állatvilág.
Egyébként hajdanán volt ilyen még gyakornok koromban, hogy a csajnak nem tetszett, hogy van "bébibb" nála és hamisan tanított be meg busásan alámkavart. Nem is lettem hosszabbítva. Később ez a lány elment szülni és közben belátta a főnökasszony, hogy nem szeretné, ha az ő részlegére kerülne vissza. De azóta már a másik részlegen sincs, lejjebb csúszott a ranglétrán egy másik munkahelyen.
Néhány kavarógépről jó sokára derült ki : Ő is köpőlégy.
" Állítólag szakmailag megfelelőek, de ez nonszensz, mert más is tud lenni jó és legalább nem teremt rossz 😈 légkört "
Szakmailg jó, és bizony hogy ez a légkör amit csinálnak, valahol a termelés rovásásra megy.
Gomboc a torokban, gyomorban.
Kedves kérdező!
Ez nem csak a szarkavarókon múlik! Ha a társaság többi tagja fülit farkát behúzva tűri a bomlasztást és senki sem nyitja ki a száját ellene, akkor a vezetők sem fogják tudni, mi zajlik a munkások között. Márpedig ez van! Mindenki feszült, mindenki rosszul érzi magát, és mindenki tűr! Mégis hogyan legyen így bármi változás?
Köszönöm Neked is a választ.
Valószínű, azért húzzák be fülüket-farkukat, hogy ne alájuk kavarjanak, ezért van a nagy meghunyászkodás. Bízom benne, hogy a jövő majd jobb helyzetet teremt a rendes kollégáknak és valamit már a főnök sem néz jó szemmel.
12 es válasz is az enyém.
Ha csak 2 -3 emberke állna ki azért : xy és cx, egyfolyt kavar a kollégák közt. Kellene tenni valamit, talán a vezetőség gondolkodna azon kit is kéne elküldeni?
De!! Vesznek helyette fel másikat, azlehet hogy rosszabb légkört teremt.
Mindenki megkapja a " méltó büntetését, az égiektől ".
Pár emberen kemény dolgokat söpört be az élet. Ki volt a kavaró, és ki az aki csak 1 szóval is kiálhatott volna valakiért, azoknak sem volt könnyű az élete. Ez az én történetem, sok benne az összefüggés...
Most én kellen kiáljak valakiért. Csak nem tudom hol tart az ügy, és használna Neki, vagy nekem az : Ne küldjék el. Mert dolgozik annyit mint Mz/X. Ezt azért tudom, mert mindkét oldalon dolgoztam. Csapatokban többe is. Ott ahol emberhiány volt. Jelenleg a " leghálátlanabb, de egyben a legszabadabb pozícióba vagyok ".
Nem vezetőség!!!
Még a betanított melo közt is akad ilyen tipúsú feladat.
Nem szabadna megvárni...
Én most nem tudom mit tegyek. Hogy csak én meg a főnök tudjuk, hogy én szóltam..
Ami gondom van most, mellé kellene állnom valaki mellé, de hogy??
Nem írnám le, mert a fő kérdés nem " rólam szól ".
Minden elismerésem, hogy mellé szeretnél állni. Nekem is volt több védőm is, de már ők is inkább úgy vannak vele, hogy jobb, ha elmegyek, (én érdekemben), mert az a kavaró még jobban kicsinál.
Beszélgess a kollégáddal, segíts neki megfelelő, vagy jobb állást találni, tégy úgy, hogy ő jöjjön ki belőle jól, mert a bántó embert nem fogják egyhamar eltávolítani. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!