Ha egy munkahelyen egy kollégáról megtudják, hogy ugyanazért a munkáért valamivel több fizetést kap, akkor miért őt kezdik el szívatni?
“Pl. sofőr keres 400.000 nettót a recepciós meg 80.000 nettót az nem ok.”
De ez teljesen oké, más a munka és a felelősség
kedves Kérdező, elég mocok dolog csak úgy, csellel elkérni a fizupapírodat, ártatlan szemekkel, csak meg szeretnék nézni vmit... Mit, a születési idődet? Kár, hogy nem mondtad, hogy a fizetési papírod csak Rád tartozik, persze az ilyen kollégák akkor meg ezért fognak kiutálni.
A lényeg, nyilván nem tudnak/mernek/nincs lehetőség ezzel kapcsolatban odamenni a főnökhöz, vkit kell utálni ezért, nem fogják a verebet az ablakban. Nekem is rossz volt megtudnom, hogy 3 éve melózok és az új kolléganő uannyit kap... De felvilágosítottak az x éve dolgozók, hogy ők is annyit kapnak, mint én... Pedig nem is panaszkodtam, csak vhogy felhozta vki a fizutémát én meg hallgattam.
Szeretem a kollégáimat, de a családi állapotomról, pénzekről nem szoktam témázni, ezért kissé ki is lógok, de elfogadtak ilyennek. Megmondom a városban a környéket, hogy hol lakok és kész, megkérdezem, hogy ő hol és terelem tovább a témát.
A fizut én sem szoktam megmondani, azt mondom, hogy Petikém, én sem kérdezem meg tőled, hogy Te mennyit keresel. De ő megmondja. Ha így lenne, akkor miért nem mondja rögtön, ne kérdésre mondja. De ha rögtön mondaná, akkor meg azt mondanám, hogy én nem kérdeztem, magadtól mondtad. Sőt, azt mond amit akar...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!