Ha egy munkahelyen egy kollégáról megtudják, hogy ugyanazért a munkáért valamivel több fizetést kap, akkor miért őt kezdik el szívatni?
Az egységesítés a világ legnagyobb marhasága. Most akkor vagy engem rántanának vissza a kezdők fizetésére 10 év tapasztalattal vagy a kezdőt hoznák fel az én szintemre, nulla tapasztalattal. Csodálatos lenne.
Egyéni elbírálás kéne mindenkire és munkahelyi titoktartás alá vonni a fizetés mértékét.
"Az egységesítés a világ legnagyobb marhasága. Most akkor vagy engem rántanának vissza a kezdők fizetésére 10 év tapasztalattal vagy a kezdőt hoznák fel az én szintemre, nulla tapasztalattal. Csodálatos lenne. "
Egyébként meg nem mert 10 év tapasztalattal már vezető vagy vagy igazgató és az több pénz.
De sima beosztottak aki ugyanazon szinten vannak na azok keressenek ugyanannyit.
Nem tudom te hol élsz, ahol 10 év egyenlő az igazgatósággal. Lehet van ilyen munkakör, csak nem megyünk vele semmire.
Ne, ne keressen ugyanannyit a taknyos kezdő, mint a nagy tapasztalattal rendelkező, hiába azonos munkakör.
#14 miért ne, ha ugyanazt a munkat csinalha, mint Te?
Erre semelyik ilyen "fröcsögő" nem tud logikus magyarázatot adni..... mi a különbség a 2 munka között?
"Ne, ne keressen ugyanannyit a taknyos kezdő, mint a nagy tapasztalattal rendelkező, hiába azonos munkakör."
Az én munkatársaim is ilyenek, pont így fel voltak háborodva, amikor kiderült a fizetésem. Ja, hogy én dolgozok is, nem csak hereverélek meg kávézgatok? Ja, hogy az én ügyességem és tudásom nagyobb? Nem baj, taknyos kezdő vagyok, ne álmodjak jobb fizetésről, akkor sem, ha a munkám többet ér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!