Ha amerikaban elmegyek majd castingokra es bealasztanak egy filmbe van ra esely? Lehetek hires? Vagy meg esetleg elotte modell es akkor konnyebben bevalasztanak!
Figyelt kérdés
2017. aug. 6. 18:50
31/43 A kérdező kommentje:
Gyonyoru sztem is de nem modell
2017. aug. 7. 20:43
32/43 anonim válasza:
Szerintem meg troll vagy, nem lehet valaki ilyen buta :D Vagy 12 éves és pár év múlva szégyenkezve fogod visszaolvasni a kérdésed.
33/43 A kérdező kommentje:
Nope! Mi az h troll vagyok? lol
2017. aug. 7. 20:48
34/43 anonim válasza:
Nem ajanlom, nehogy veletlen valami masfajta castingon koss ki elkeseredesedben, azon a bizonyos fekete borkanapen 😏😂😂
35/43 A kérdező kommentje:
10000%nem szeretnek nyugi koszih igy vigyazol
2017. aug. 7. 20:53
36/43 anonim válasza:
Ahhoz képest, hogy nem modell, elég jól megy neki a modell szakma.
Alacsony és dagadt... te meg egy ostoba, irigy kis pincsi.
37/43 A kérdező kommentje:
Most komolyan palvin barrni nincs tobb 165 cm nel ! Es mondjuk ki nem az a csont es bor mint a tobbi modell szval csak ennyi
2017. aug. 7. 22:52
38/43 anonim válasza:
Ő igazából arc modell,a testének nem kell annyira vékonynak lenni és magasnak sem lennie.
39/43 A kérdező kommentje:
Oke
2017. aug. 8. 08:38
40/43 anonim válasza:
Lófasz leszel te nem színész, cicavirág :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!