Van esélyem bekerülni egy modellügynökséghez?
185cm magas vagyok, és körülbelül 62kg. Elméletileg szép vagyok, mindenki ezt mondja... Sokan rágják a fülem, hogy modellkedjek végre, használjam ki a lehetőséget, és stbstb. De eddig ahová jelentkeztem (Attractive, Visage) ott nemleges választ kaptam.
Félek jelentkezni, nemtudom, ilyen méretekkel sikerülne-e máshol, a visszautasítások miatt a kevés önbizalmam is elszállt. Másrészt nagyon akarom, és érzem, hogy menne, és ott a helyem.
Melyik lehet az az ügynökség, ahol foglalkoznak ilyen magas lányokkal? Vagy ahol egyáltalán emberséges környezet van?
17/L
Nem vagy te kicsit csontsovány? Én 175 vagyok és 60 kg, vékony!
Te 185 cm és 62 kiló? Nem számoltad el?
Ahhoz hogy modellkedj nem csak szép magas vékonynak kell lenned. Jelentkezz és ha hívnak menj el hozzájuk. Ezt csak igy tudhatod meg.
Javaslom ne küldözgess képet magadról idegeneknek!
A VM-nél próbálkozz,rokonom dolgozik ott és nagyon kedvesek és profik
Ha írsz privátot tudok segíteni :)
Nem akarlak elkeseríteni, de akik a füledet rágják, azok elfogultak veled kapcsolatban. Plusz az, hogy vki szép (bár kérdés, mi az a szép... lehet, klasszikusan szép vagy, viszont az arcod egy modellügynökségnek unalmas), vékony és magas nem jelenti, hogy alkalmas modellnek.
Illetve a te magasságod már határeset, sokan túl magas lányokat sem szeretnek alkalmazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!