Van esélyem bekerülni egy modellügynökséghez?
185cm magas vagyok, és körülbelül 62kg. Elméletileg szép vagyok, mindenki ezt mondja... Sokan rágják a fülem, hogy modellkedjek végre, használjam ki a lehetőséget, és stbstb. De eddig ahová jelentkeztem (Attractive, Visage) ott nemleges választ kaptam.
Félek jelentkezni, nemtudom, ilyen méretekkel sikerülne-e máshol, a visszautasítások miatt a kevés önbizalmam is elszállt. Másrészt nagyon akarom, és érzem, hogy menne, és ott a helyem.
Melyik lehet az az ügynökség, ahol foglalkoznak ilyen magas lányokkal? Vagy ahol egyáltalán emberséges környezet van?
17/L
Nem vagyok csontsovány, ezzel meg vagyok elégedve.
Az elfogultságra nemtudok mit mondani, idegenek is megjegyezték, hogy próbálkozzak, és egyszerű iskolai fényképészek is mondták már, hogy érdemes lenne..
A magasságom tudom, hogy már sok, de nem gondolom, hogy 1-2centin múlna az egész :D
Próbálkozom az Iconnál és a VM-nél is!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!