Ha amerikaban elmegyek majd castingokra es bealasztanak egy filmbe van ra esely? Lehetek hires? Vagy meg esetleg elotte modell es akkor konnyebben bevalasztanak!
Figyelt kérdés
2017. aug. 6. 18:50
21/43 anonim válasza:
Cicamica... még a nyelvtudás sincs meg... nem leszel te senki.
22/43 anonim válasza:
Szerintem keress valami reálisabb tervet. Csak neked akarunk jót.
24/43 anonim válasza:
Nem akarlak lelombozni így vasárnap este,de kocsit irreálisak a terveid.most akkor orvos,modell vagy színésznő akarsz lenni?ezt is tisztáznod kene magadban:Dmasreszrol nem fogsz csak úgy bekerülni meg csak modellnek sem nemhogy színésznek.rengeteg pasit kell majd lecummantanod h juss is valamerre.meg aztán nem biztos h annyira szep vagy bar ezt nem tudhatom szoval nem mondok véleményt.angolul meglehet tanulni de nem biztos h olyan nyelv erzeked van h menni is fog.
25/43 A kérdező kommentje:
Menni fog nyugi! Meg kocsi vgyok de mar van myelvvizsgam es jo a nyelverzekem! a csaladomnak is jo ! Barmelyik ami osszejon orvos modell vagy szinesz!😊 Makd irok ha sikerult jo? Ezt nem a kozeljovoben terveztem megvalosditani!
2017. aug. 7. 07:31
26/43 A kérdező kommentje:
Ja es balvin barbi mihalik eniko hogy lett ilyen hires?
2017. aug. 7. 07:35
27/43 anonim válasza:
Palvin Barbiról egyszer olvastam valami hoszabb cikket, úgy rémlik, ő már ilyen 6-8 évesen modellkedett, szóval mire annyi idős volt, mint te, már rég profi volt a szakmában és ismerték a nevét. Mila Kunis is már gyerekszíeszként kezdte, vagy legalábbis szinkronhangként. Külföldiként, 0 kapcsolattal ez a kb esélyelen kategória.
28/43 anonim válasza:
Hat ok nem igazán okosak szépek de nem okosak bar ezt se tudhatjuk.es ez a három kombo eléggé esélytelen.ugye tudod h az orvosi egyetem nem csak ilyen neha bejárók egyetem.ott napi szinten kell évekig órákig tanulni és kemény vizsgálat kell tenni.es miután elvégezted is az egyetemet nem leszel egyből orvos.
29/43 A kérdező kommentje:
Tudom milyen az orvosi a csaladomban sok az orvos! Es szinesz is van a csaladomban! Amigy palvin barbi em igazi modell dagdt es alacson
2017. aug. 7. 12:40
30/43 anonim válasza:
Hat nem hiszem h szebb lennel mint Barbi o gyönyörű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!