Munkahelyre bementek, szoktatok kezetfogni a kolegákkal?
Nem szoktam, mert csak csajok vannak 😃
De ha lennének pasik is, akkor velük nyilván igen.
25f
Kerülöm a kézfogást amennyire lehet. A főnököm eleinte mozdult, hogy kezet fogjon, de mikor nem reagáltam rá, leszokott róla. A beosztottjaim többsége már megszokta, mert elmentem mellettük kézfogás nélkül, csak odaköszöntem. A gond az ujjakkal van, mert kinyújtott kézzel közelítenek, ami mellett már ciki lenne ellépni. Van egy kolléga aki hazafelé menet mindig bejön az irodába, hogy kezet fogjon velem.
Ilyenkor az izzadós nyárban nagyon utálom ezt a szokást.
Eleinte igen, de akkora az üzem, hogy nem látom értelmét, ráadásul valaki fintorog. Van amikor elkerülöm a kézfogást, főleg ha kesztyűben vagyok. Nevetségesnek tartom ezt a kesztyűlehúzogatást, főleg télen a mínuszban.
Étkezőhelyen meg pláne nem fogok kezet, még ha nyújtják sem. Elnézést szoktam kérni, most mostam kezet, étkezéshez készülök. Aki megérti megérti, aki nem, azért nem kár.
Most mondjuk új helyen vagyok.
Kézfogás rendszer: ahogy jön, nincs benne logika.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!