Munkahelyre bementek, szoktatok kezetfogni a kolegákkal?
szoktam persze.
pont ezért van nálam mindig folyékony kézfertőtlenítő.
reggel lepacsizok aztán elmosom a kezem.
Nem igazán.
kapásból van aki odajön kezet fogni, azzal kezet fogok, bárki is, olyan nincs hogy valaki nyújtja és nem fogok kezet, mármint munkahelyen.
De sok helyen ahol dolgoztam, ahogy jött a lépés, ha valaki közel volt azzak lepacsiztam, de valamikor hagytam azt leültem a székemre.
De más is ilyen volt, pl egy helyen, jön be a fiatal fickó, körbe néz, azt leül, dobott egy "csá-t" mindenkinek.
Ja és ezek irodában voltak, szóval nem a szántóföldön vagy gyárban.
volt egy hely ahol szóltak hogy úgy helyes ha valakinek a szemébe nézel, ezt magyarázták ez különösen fontos, és erős kézfogás.
Mondjuk akkor azon a helyen, annál a cégnél ezen visítva röhögtem, mivel kezdtem már megismerni a céget és működését.
Nem. Van kb 25 ember a közvetlen területen, az iroda másik felén még 30, a többség nő, és mindenki ül a helyén, és dolgozik. Teljesen észszerűtlen lenne körbemenni és kezeket fogdosni. Még akkor sem láttam kézfogást, amikor valakik pont szembetalálkoznak egy folyosón.
Nekem nem hiányzik, szerintem ez így teljesen jó, ahogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!