Mi a különbség a panasztétel és az árulkodás között?
A #2 tökéletesen megmondta!
Panasztétel: Ha sérelem ér/ért, és te ezt szóvá teszed, vagy ha valaki kárt okoz neked közvetlen, vagy akár közvetve a cégen keresztül.
Árulkodás: Ha nem tett senki semmi rosszat, hanem TE akarsz valakinek rosszt. Te ilyet sose tégy.
13: Csak tudod, nekem nem érné meg az, hogy egy spicliskedés miatt árulónak könyveljenek el, kiközösítsenek, és esetleg emiatt kelljen eljönnöm az adott munkahelyről.
És mint írtam, ha az illető nem közvetlen munkatársam, vagy pedig az, de csak olyan munkát végez, hogy legrosszabb esetben a cégnek csinál anyagi kárt avval, hogy ittasan jön be dolgozni, az miért legyen az én problémám? Ő lesz kirúgva, ha a főnök észreveszi, mint ahogy volt is már ilyenre példa az egyik helyen.
Az megint más, ha mondjuk teszem azt az illető targoncás vagy nehézgépkezelő. Ott valóban a kollégák testi épsége is veszélyeztetve van, ha akárcsak egy minimális mennyiségű szesszel a vérében ül be a vezetőfülkébe. Ilyenkor viszont már tényleg jogos jelenteni, és aki őt védi és engem tart r*h*déknak, az magát minősíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!