Joggal akadtam ki? Mégis minek néznek engem?
Pénteken buli volt a munkahelyi kollégákkal. Sokat ittunk, hajnalig táncoltunk. Az egyik munkatársam hazakísért, mert a párom épp külföldön van és így nem tudott értem jönni. A kapuban megköszöntem h hazakísért. Erre ő megcsókolt. Ellöktem magamtól, de annyira váratlanul ért az egész h szólni se tudtam. Ő is nagyon zavarba jöhetett, mert gyors mondta h jó éjszakát és már ment is.
Erre tegnap ír nekem az egyik kollégám h miért kellett visszautasítanom a X-et, mert h fülig szerelmes belém. Írtam neki h mégis mi lett volna a helyes reakció amikor nekem van párom. Semmi válasz. Engem viszont ez nagyon felháborít, mégis mekkora r.bancnak néznek ezek? Mi lenne a helyes lépés ezután?
Nem voltam ott. De elég egyértelmű a szituáció, biztatsz valakit a viselkedéseddel, utána meg háborogsz a másik által megtett lépéseken.
Pedig elhiheted, sokkal egyszerűbb lenne az életed ha néha megvizsgálnád azt is vajon te is hibás vagy e adott esetben, nem csak a másikat kéne okolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!