Egyetemet végeztem, DE megtetszett a Szobafestés mint Szakma. Nem néznek majd le a volt osztálytársak?
Kit érdekel? Lehet, ők is váltanak majd.
Csináld amit szeretnél!
Én jövőre végzek az egyetemen, de közben nagyon megtetszett a cukrász szakma. Úgyhogy ha megkapom a diplomám akkor szerintem elvégzem azt is.
Ne foglalkozz senkivel. Csináld azt amihez kedved van.
Aki meg lenéz azzal nem érdemes foglalkozni.
Hajrá! ;)
21L
Valakinek nagyon szúrták a szemét a támogató válaszok. Köszönjük a lepontozást az ilyen "kedves" embereknek! Ennyi örömöd legyen! ;)
21L
A lepontozó szerint ha nem lennének szobafestők akkor kik festenék ki a szánalmas kis házadban a szobád?
Egy szakmát sem kell lenézni, hiszen mindegyik hasznos. Majd gondolkodj el ezen kedves lepontozó. De ha te valami nagymenő orvosnak vagy jogásznak tanulsz, és minden munka derogál neked, akkor nyugodtan kifestheted a saját házad, ugyanis lenézed a kétkezi munkásokat. Majd ezeket gondold át te szánalom!
Kérdező! Vágj bele. Remélem összejön neked idővel egy kis festő magánvállalkozás aztán a gúnyolódók elbujhatnak :D
Haver! Ha igazán oda rakod magad, akkor minden szakmával lehet keresni! :) A szobafestő pedig egy szép és jól fizető szakma, ha ügyes vagy a fizetésed határa a csillagos ég, csak légy mindíg top-on és tudd a dolgod. Ha azért lenéznek téged, ami szeretnél lenni, vágd őket állba! :P
Sok sikert az életben! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!