Ti mit tennetek a helyemben? 11 óra semmittevés?!
Arról van szó hogy már nem tudok mit kezdeni magammal a munkahelyemen:( üzletben dolgozom ahova nagyon kevesen térnek be, és én már mindent csináltam de már meg is untam mindet és már kezdek megorulni:(
Valakinek ötlet? Esetleg valakinek volna kedve beszélgetni aki hasonló problémával küzd?:D
(az imént a 8. Valaszadora gondoltam:))
Online forditasra hogyan lenne lehetőségem, tudnál arról mondani meg valami infót? Persze utánanézek én magam is.
A kötés, horgolás is nagyon jó ötlet, nekem is eszembe jutott már csak meg nem fektettem bele hogy szép alapanyagokat vegyek hozzá :)
a legjobb időtöltés a versírás..
nálam bevált. bármiről írhatsz, csak menjen az idő.
kinézel az utcára, látsz egy rakás kutyagumit, versbe szeded a gondatlan gazdi hanyagságát....vagy arra jár egy bombázó, írsz róla pár sort,...stb ...stb..
Igen, nekem is volt részem a másik vegletben is.:) oké, semmi gond, az otletedet viszont nagyon nagyon köszönöm mert miután utána néztem találtam más nagyon hasznos dolgot is amiből egy komplett tervem született a jövőre nézve szóval remélem majd össze is jön, és mindez neked koszonheto!!:D
A versiras is jó ötlet, ki is próbálom magam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!