Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti mit tennetek a helyemben?...

Ti mit tennetek a helyemben? 11 óra semmittevés?!

Figyelt kérdés

Arról van szó hogy már nem tudok mit kezdeni magammal a munkahelyemen:( üzletben dolgozom ahova nagyon kevesen térnek be, és én már mindent csináltam de már meg is untam mindet és már kezdek megorulni:(

Valakinek ötlet? Esetleg valakinek volna kedve beszélgetni aki hasonló problémával küzd?:D

2017. júl. 14. 12:38
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
tanulj :P
2017. júl. 14. 12:39
 2/20 anonim ***** válasza:
85%

Egy megoldás van: keress valami neked jobban fekvő munkahelyet.

Vagy ha tudod, valamivel foglald el magad.

2017. júl. 14. 12:39
 3/20 anonim ***** válasza:
92%
Nekem volt egy ilyen munkahelyem. Egy autómosó volt, még berendezés sem volt, de bent kellett lenni. A rádiót, keresztrejtvényt hamar meguntam. Végül unalmamban írtam egy regényt. Időnként tornáztam, vagy körbe-körbe sétálgattam, tisztára olyan volt, mint egy börtönben, de legalább megfizették. Miután kész lett a regényem, és kicsit kigyúrtam magam, felmondtam. Vagy találj magadnak elfoglaltságot(pl nyelvtanulás), vagy keress másik helyet.
2017. júl. 14. 12:44
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Fizetett ismeret bővítési idő. A technika segítségével nem csak olvasni, de hallgatni és nézni is tudsz olyan dolgokat, amik hasznodra lehetnek most és később.
2017. júl. 14. 12:56
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Én pl. a fél karomat odaadnám egy nyugis munkahelyért, ahol nem kell emberekkel találkozni! Add nekem az állásodat!
2017. júl. 14. 12:58
 6/20 A kérdező kommentje:
Na, hát a helyzet az hogy itthagyni nem akarom mert suli mellett ennél rugalmasabb munkát nem találnék, tehát egyébként nem rossz ez csak nyáron kevésbé forgalmas. Tanulás nagyszerű ötlet bele is fogtam már mindenfelebe de mondom hamar beleunok valamiert...edzeni tökjó lenne de ahhoz nem alkalmas a hely:/ a regény írás meg nem jutott eszembe, pedig nem is rossz ötlet! Lehet hogy megprobalkozom vele:D
2017. júl. 14. 13:05
 7/20 anonim ***** válasza:
89%
Én is az írást támogatom :D Plusz a helyedben elkezdenék kötni/horgolni/hímezni valamit.
2017. júl. 14. 13:20
 8/20 anonim ***** válasza:
71%

Szerintem próbáld meg kiélvezni, hogy kvázi semmit nem kell csinálni a nap nagy részében, mégis fizetnek érte.

Nem szoktál könyveket olvasni?Ha nem,akkor itt az ideje:) próbálj olyat keresni, ami leköt és viszonylag könnyű olvasmány(ha nem szoktál olvasni,akkor ne egy 1500 oldalas töménnyel kezdj)

Nagyon meg lehet szeretni az olvasást, mindenképp ajánlom, jó pár óráig le tud kötni..Ha közben jönnek vevők félreteszed, utána folytatod.

A másik, a rejtvényfejtés.

Meg sok ilyen foglalkoztató füzet van, pl most a felnőtt kifestők is nagyon mennek. Le tudja kötni az embert.

De akár a telefonodra is leszedhetsz játékokat és azzal is játszhatsz.

Nem tudom milyen hely, de ha megoldható akkor akár sorozatokat is nézhetnél napközben.

Pl leszeded a telefonodra vagy egy tabletra és amikor nincs bent vevő, akkor nézed addig. Ha jönnek akkor megállod persze egyből.

Ez is jól le tudja kötni az embert, olyan sok jó sorozat van.

Ezzel akár tanulni is lehet, ha angolul nézed pl akkor a nyelvet.

Meg a telefonálás is jó ötlet, ha van olyan ismerősöd, aki szintén ráér(pl nyugdíjas vagy éppen gyesen van otthon),akkor teleonfálni is lehet, sok ingyenes lehetőség van rá.Ezzel is el lehet ütni az időt.

Mégha rossz is néha, szerintem becsüld meg,hogy ilyen helyed van.

Én dolgoztam már olyan helyen, ahol szó szerint semmi dolgom nem volt egész nap, de ott kellett állnom egy gép mellett és figyelni,hogy jól megy e.De sosem volt semmi baj vele, tényleg semmi dolgom nem volt egész nap..és nem lehetett nálam se telefon se semmi. Na az tényleg unalmas és fárasztó volt, egész nap állni és semmit nem csinálni.

2017. júl. 14. 13:20
 9/20 anonim ***** válasza:
77%
Nekem is a tanulás volt az első gondolatom, vagy másodállásban online fordítás. Most jelen esetben jól jönne nekem is egy "tanulószoba".
2017. júl. 14. 13:23
 10/20 anonim ***** válasza:
87%
ilyen munkahely kene nekem is.
2017. júl. 14. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!