EuDiákok, Meló Diák vagy Fürge Diák?
Regisztrálva vagyok a Fürge és Melódiákba. A melódiáknál egy rohadt munkát nem tudtak adni, mert 18 évesnek kell lenni, Fürgediáknál szintén. Az ráadás, hogy Melódiáknál érdeklődök emailben egy munkalehetőség iránt, de válaszolni sem tudnak. Előfordult, hogy felhívtak egyszer telefonon hogy mikor tudok dolgozni menni, de kb. ennyi.
De lehet csak velem van így.
Nekem a melódiákról van csak tapasztalatom.Oda regisztraltam be eloszor.Nem kaptam munkat,nem kerestek,pedig megigertek.Ugy kell oket ZAKLATNI,higy hajlandoak legyenek adni valami munkat,de meg ugy sem biztos.
Pluszba a legelejen a semmire elkertek 3000Ft-ot a semmire.Mashol a regisztracios dijat az elso fizubol vonjak.
Elejen elkuldtek uzemorvoshoz,persze semmit sem mondtak,csak hogy menj uzemorvoshoz es ennyi.16 evesen pedig elmentunk.Azt sem mondtak higy kell egeszsegugyi kiskonyv,tudoszures egyebek.Szornyu volt,arrol nem is beszelve,hogy mas helyeken alljak a tudoszuro arat (mindegyik ismerosomnek fizetve volt a szovetkezetek altal!)
Illetve soha nem tudtak semmit.Kerdeztuk a munkakat es akkor:"jaj ez nem biztos lesz"; "ezt nem tudjuk";"meg nem tudunk modnani semmi biztosat";"majd eg honap mulva gere vissza"...es sorolhatnam estig.
Egyszoval,lehet,hogy telepules fuggo,de en biztos,hogy nem mennek a melodiakhoz a helyedben.
Szia :)
En az eudiakoknal vagyok, nagyon meg vagyok veluk elegedve, annyi munkat vallalsz, amennyit csak tudsz, eleg a honlapjukra mindent feltoltened.
Szia
Melodiakot nagyon nem ajanlom!! Nagy lehuzos banda, fizess 3000-et,utana 1500-ot,aztan fizesd a munka ruhat (amit ugyis csak 2 hetig hasznalsz mert utana nem hajlandoak beosztani),ja meg fizesd az orvosi dolgokat. Pff..arrol nem is beszelve hogy 8000-el kevesebbet utaltak, voltak olyan munkatarsaim akiknek SEMMIT! Sz@r lehuzos banda!
Furgediak: a pecsi egesz jo, veluk dolgoztam mar. A budapesti irodaban kb sz@rnak a fejedre szoval telepules fuggo. Egy egesz napomat elfelejtettek kifizetni de rajuk hagytam..
Eudiakok: a budapesti irodaban segitokeszek,gyorsak. Jelentkeztem egy munkara masnap mar mehettem is. Bar sokszor eleg nagy a fejetlenseg de azt a sok diaknak tudhatjuk be szerintem. Ja es nagyon jo orabereket adnak. Altalaban rugalmasak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!