Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » A lányok miért sietősebbek...

A lányok miért sietősebbek mindig?

Figyelt kérdés
Megfigyeltem hogy szinte mindig sietnek, rohannak, normál tempóban nagyon ritkán közlekednek gyalogosan...

2015. dec. 16. 16:40
 1/9 anonim ***** válasza:
48%
mert a lányok többsége idegbajos.
2015. dec. 16. 16:51
 2/9 anonim ***** válasza:

engem mindig megszólnak,hogy lassan megyek,menjek már gyorsabban,sosem érünk oda :D és lány vagyok

Mondjuk lehet a kevesebbek közé tartozom

2015. dec. 16. 17:07
 3/9 anonim ***** válasza:

Nekem alapból gyors a járásom, főleg egyedül, úgyhogy rám igaz. A barátnőim is szoktak szólni sétálás közben, hogy ne siessek már annyira.

Nem sietek egyébként sehova, meg idegbajos se vagyok, csak ilyen a járásom.

L

2015. dec. 16. 17:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Igen erre a gyors járásra, értem a kérdésem...
2015. dec. 16. 17:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Mivel sokszor tovább vagyok bent tartva a suliban (miután rég kicsöngettek), ezért sietnem kell, hisz a busz nem vár meg (megőrülök a várástól, s mivel vidéki vagyok, eltart egy ideig, mire jön a következő busz). Szeretek mindenhova hamar odaérni, tehát nem 8 perc alatt érni valahova, hanem mondjuk 2. Meg igazából alapból gyors járásom van.

Ja és idegbeteg is vagyok. :D

2015. dec. 16. 17:39
 6/9 anonim válasza:
23%
Pukizniuk kell és nyilvánosan nem mernek.
2015. dec. 16. 17:47
 7/9 Sunshinedoll ***** válasza:
Mert dolgunk van, le kell rombolni a patriarchátust.
2015. dec. 16. 19:50
 8/9 anonim ***** válasza:
én is mindig hamar elmegyek
2015. dec. 16. 19:55
 9/9 anonim ***** válasza:

hát nekem ez ugy alakult ki h mikor öcsémmel kezdtel el suliba járni, ö ment ilyen full gyorsan mindig és rámragadt

de amugy az is ok lehet h mindig a lehetö legkésöbb akarok elindulni és még "ráérek" aztán meg már annyira mégsem

2015. dec. 16. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!