Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit lehet kezdeni egy olyan...

Mit lehet kezdeni egy olyan kollégával, aki nem kapcsolódik be a beszélgetésekbe?

Figyelt kérdés

2 hónapja kezdett nálunk egy kolléganő, vele együtt 5-en vagyunk egy irodában, de az egész irodaház (23 fő) elég jóban van egymással, gyakran szervezünk munkaidőn kívüli programokat is. A kollégáimmal egész nap beszélgetünk mindenféléről, magánéleti és poénos témákról, sokat nevetünk, sosincs csend az irodában, azonban az új kolléga alig alig szól hozzá a témáinkhoz, sokszor úgy kell kérdezni, hogy beszéljen, teljesen bele van bújva a munkába. Ebédelni is együtt szokott a csapat, de ő mindig az irodájában eszik, ma azt mondta, hogy azért, mert olyan dolgokról beszélgetünk ebéd közben amitől neki elmegy az étvágya, példaként azt hozta fel, hogy neki evés közben felfordul attól a gyomra, hogyha arról beszélünk, hogy aznap ki volt már wc-n.

Mikor a kettesben vagyok vele az irodában és csend van, elég kellemetlenül érzem magam, mert eleve egy szociális ember vagyok, ma is volt egy ilyen helyzet, így végül hogy megtörjem a csendet kérdeztem tőle valamit, de csak röviden válaszolt.

Le szoktuk hívni kávézni is, de gyakran nem jön, ha le is jön velünk, általában csendben van, alig szól hozzá a témához.

Mit lehetne vele kezdeni?

2017. júl. 5. 19:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%

Ő ilyen. Nem mindenki fecseg reggeltől estig. Attól nem rosszabb ember mint ti..

Amit nem akar, nem kell ráerőltetni.

2017. júl. 5. 19:15
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
Te traccspartira jársz be,vagy dolgozni ? Én se folyok bele a munkahelyemen ilyen női beszélgetésekbe,mert idegesítenek.. kibeszélik az életüket,hátuk mögött egymást,be nem áll a szájuk,hülyeségeken röhögnek,borzasztó fárasztóak,inkább férfiakkal kommunikálok.Nem kötelező neki veletek trécselni,se munka után együtt duhajkodni.Ez egy munkahely.Szerintem hagyjátok békén,mert ezt gondolja amit én.
2017. júl. 5. 19:18
 3/20 anonim ***** válasza:
90%
A hölgy introvertált. Hagyd már békén szegényt a hülyeségeitekkel!
2017. júl. 5. 19:30
 4/20 anonim ***** válasza:
80%
Azt tehetitek, hogy elfogadjátok, hogy ilyen, és békénhagyjátok. Nekem is at***m tele volt, amikor agyba-főbe kíváncsiskodtak a magánéletemről. És az első válaszolónál a pont: A munkahelyre az ember elsősorban dolgozni jár be.
2017. júl. 5. 20:26
 5/20 anonim ***** válasza:
84%

Nem kell vele semmit kezdeni.

Dolgozni járjál a munkahelyre, ne pletykapartizni!

Az agyam eldobom az ilyen munkatársaktól, akinek be nem áll a pofája egész nap. Nálunk is van egy maréknyi, mindenki mást idegesítenek, nem tudunk a munkánkra koncentrálni, mert ők fennhangon azt beszélik ki, melyik színésszel feküdnének le, meg melyik férfi munkatársnak mekkora lehet a farka, és hasonlók! Nekem nemhogy az étvágyam, de az életkedvem elmegy az ilyenektől!

2017. júl. 5. 21:14
 6/20 anonim ***** válasza:
78%
Kb leírták a lényeget,szóval hagyjad békében,legalább egyvalaki dolgozik is annál a cégnél nem csak pletykálni meg kávét inni jár be.
2017. júl. 5. 21:26
 7/20 anonim ***** válasza:
84%
Az előttem szólók véleményét osztom: ajánlott békén hagyni és elfogadni az egyéniségét.
2017. júl. 5. 21:55
 8/20 anonim ***** válasza:
64%

Az extrovertáltak valahogy képtelenek felfogni, hogy van, aki nem szereti egész nap jártatni a bagólesőjét, sőt még társaságba sem szívesen megy.

Introvertált típus. Ha ennyire nem érted őt, olvass utána a szó jelentésének, és szakadjatok le róla.

2017. júl. 5. 21:57
 9/20 anonim ***** válasza:
57%

Nem az erőlttetett témakeresés segít meg úgy egyáltalán nem is az hogy megpróbáljátok közétek faragni.

Sokkal sikeresebbek lesztek ha ti csendesedtek kicsit és pl a munkán keresztül fog lenni kezdő téma.

Az ilyenek (én is egy közülük) pont jobban bezárkóznak ha ki akarjátok nyitni bármivel.

Ha meg majd ő kezdeményezhet (megadjátok a jó környezetet) akkor leesik az állatok.

Vigyél fel neki kávét, kérj tőle az életedre vonatkozó tanácsokat mert tutti segítőkész, stb, stb.

És ő nem fogad be a szívébe egy csapatot hozzà egyenként lehet bekerülni de jó helyre is teszi az ismerőseit nyugi.

Ha nincs kedvetek szimplán hagyjátok nem fogja felróni.

2017. júl. 5. 22:09
 10/20 anonim ***** válasza:
66%

" Mit lehet kezdeni egy olyan kollégával..."

Talán ő is azon gondolkodik, mihez kezdjen majd veletek, amikor a szorgalmával magasabb beosztásba kerül.

2017. júl. 5. 22:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!