Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ti az ilyen viselkedésű...

Ti az ilyen viselkedésű kollégát még tolerálnátok?

Figyelt kérdés
Egy hónapja van nálunk, tudni kell, hogy mivel ez egy kreatív, művész szakma itt elég sok furcsaságot megtűrnek az emberek. De már a második héten úgy jött be, hogy felül semmi, csak egy ruhaakasztó(!) lógott a nyakában. Megkérdezni nem merte senki, hogy ez mégis mi, egyébként eléggé kívülálló már most is, de ez őt kicsit sem aggasztja. Emellett flegmán áll a dolgokhoz, semmihez nincs kedve, mondjuk amit megcsinál, azt tényleg profin - ezért is félünk, hogy csak ezért itt marad. Ti mit tennétek? Ha esetleg olvasná ezt, üzenem neki, hogy gondolkodjon már el...
2017. júl. 2. 19:30
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem úgy volt félmeztelen, hogy semmi nem volt rajta :)). Annyit azért adott magára, hogy felvett egy mintás melltartót. Ezen kívül teli van tetoválva, szóval azért olyan nagyon meztelen benyomást nem keltett, de azonnal kiderült, hogy nem normális. A vezetők inkább mosolyognak csak rajta, de velük sajnos jóban van. Többet beszél velük, mint a közvetlen kollégáival. A projektfelelős önmagában nem rúghatja ki.
2017. júl. 2. 20:07
 12/18 anonim ***** válasza:

az ilyet teljesen jól.

ne háborgat,nem akadályoz,azt írod jól is dolgozik és ha jó a cicije még látványos is.

munkahelyen a pénzért vagyok.

ha jó a pénz mindent és mindenkit lesz-arok,hogy mennyire őrül meg amíg nem akadályoz a pénzhez jutásban.

2017. júl. 2. 20:08
 13/18 anonim ***** válasza:
51%
Megmondom én neked mi ennek a pcsnak a baja. Annyira elvan szállva magától, a sok seggnyalástól, amit eddig a főnököktől kapott mindenhol, mindenfelé, meg az iskolába a tanároktól, meg egész életébe mindenkitől, mindenhol, hogy akkora az önbizalma mint egy barom állatnak ! Az ilyennel semmit nem tudsz kezdeni, ha jól fekszik, gondolom a háttere is olyan lehet, hogy, ha kell, ha nem be kell csókolni neki. Valszeg kis beütése is lehet mindezek ellenére.
2017. júl. 2. 20:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Aha, szóval mégsem felül semmi volt.
2017. júl. 2. 20:33
 15/18 anonim ***** válasza:
A kérdező - gondolom - ilyen nyakbaakasztós / nyakpántos ruhára gondol, ami jól mutat strandon, de lehet, hogy munkahelyen már kevés egy kicsit. Nem tudom, van-e klímátok? Mondjuk én nem akarnék ki rajta, majd a főnök kezeli a helyzetet. ☺
2017. júl. 2. 20:35
 16/18 anonim ***** válasza:
Amúgy meg igen tolerálnám, végzem a munkámat a többit meg lesz@rom, ha nem piszkálnak persze. Szerintem különben te féltékeny vagy, mert a vezetők csipázzák a csajt és nem veled kokettálnak.
2017. júl. 2. 20:37
 17/18 anonim ***** válasza:
Mi az, ami miatt ez a viselkedés számodra problémát jelent?
2017. júl. 2. 23:05
 18/18 anonim ***** válasza:

Nekem van egy kollégám aki rohadt furcsa ruhákat hord, kicsit hasonló kategória, de engem se zavar. A közös munka jól megy, egyébként nem rosszindulatú, és egyáltalán semmilyen formában nem árt nekem.

Úgyhogy én személy szerint lesz..rom, hogy egyébként a háta mögött folyamatosan fotózzák és teszik fel a netre, mint valami vásári majmot. Őt se érdekli. :D

2017. júl. 3. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!