Amelyik munkahelyen nincs ebédlő, ott rendelnek ételt? Vagy visznek magukkal?
Én az előző helyemen vittem be ebédet, mert csak egy kis konyha volt, még evőeszközt is vinni kellett.
Most van rendes menza, fizetős, de lehet helyben enni, ha szeretnél. Ha nem, az se gond, vannak mikrók, és használhatod az evőeszközöket is. Én például hétfőn és kedden azt eszem, amit hétvégén főztem, többi napon veszek valamit.
A legtöbb helyen azért szabadabb az étkezés, és szokott lenni egy kis konyha melegíteni, elmosogatni. Nyugodtan vigyél saját kaját, egyáltalán nem fura, ebédelni azért szoktak az emberek. :)
18:31-es voltam. Nálunk nem fizeti a cég az ebédet és inkább ez az általános szerintem, de ezt majd kitapasztalod az első néhány nap alatt. Ha van ilyen lehetőség, azt úgy is elmondják. Érdemes addig otthonról vinni a kaját, aztán körbekérdezhetsz a közvetlen környezetedben, hogy ki honnan szedi az ebédet, mi ott a bevett szokás.
Egyébként mint említettem nálunk leteszik a portán a rendeléseket. Az egyik embernek szólnak, aki rendelt és aki lemegy a kajájáért, mindenkiét felviszi és beteszi a hűtőbe. Amikor eljön az ebéd ideje, akkor mindenki kikeresi a sajátját (a futár cég rászokta írni a neveket, melyik kié). Nekem még nem volt példa arra, hogy valaki megette volna mire odakerültem... :D
Egyébként többnyire mindenki ki szokta fizetni előre kártyával, így nem kell helyben készpénzzel szerencsétlenkedni.
Itthon főzök, azt visszük enni. 2-3 napnyi adagot főzök. Attól függ milyen mukahelyed van.
Kereskedelemben akkor eszel amikor engedik a kedves vásárlók. Én rendszeresen csak du. 4kor jutok el enni. Mikró, hűtő nálunk speciel van.
Nálunk a legtöbben rendelnek kaját vagy otthonról hoznak. A rendelt menüket a futár átadja a recepción, a recepciósok meg beteszik a hűtőbe, és ebédidőben mindenki megkeresi a sajátját. Van pár kajálda a környéken, különböző árfekvéssel, ott is meg lehet oldani az ebédidőt.
Én általában főzni szoktam, illetve csütörtök-péntek magasságában pedig kimegyek vhova enni.
Nyugi, meg fogod látni, a te munkahelyeden mi a szokás, megkérdezheted majd a kollégáidat is, és ahhoz alkalmazkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!