Hogyan lehet véget vetni a pletykáknak?
A legnagyobb pletyka fészek te vagy😅 mindenkivel erről beszélsz. A pletykát sehogY nem lehet leállítani de vigyázz minél nagyobb a tiltakozás azzal olajat öntesz a tűzre illetve ha ezentúl megszűnnének a találkozások azzal egy újabb pletyka indulna azzal a szöveggel hogy "biztos összevesztek szóval tuti valami volt köztük"
Sajnos az emberek nagy része irigy gusztustalan ha már valaki jobb szebb sikeresebb náluk akármibe legyen az egy kávé megfőzése akkor már fúrják keményen.
Felénk(kisváros) ha már valaki köszön valakinek azok már ba..tak is. Ilyen azinten megy a dolog.
Ilyenek az emberek (vagy talán magyarok) szokd meg.
De miért akarod ennyire kideríteni, hogyha nem is rólad pletykálnak. Egyébként ezzel csak jobban fenntartod a témát. Ha nem nyomoznál, nem beszélnél mindenkivel erről, akkor lehet, hogy már lenne más téma, amin csámcsoghatnak.
Szóval a pletyka ellenszere, ha nem foglalkozol vele! Te inkább csak gerjeszted a pletykát ezzel a kíváncsiskodással.
Miért vagy ennyire rápörögve a témára? Egyszerűen vannak ilyen emberek, akik szeretnek más magánéletében vájkálni, ezen akkor sem fogsz tudni változtatni, ha mindenkit egytől-egyik végigkérdezel, és úgyis mindenki a másikra fog mutogatni.
Egy időben én is jártam egy kollégával ebédelni, aki egyébként köztudottan meleg, mégis összehoztak minket. :))) Ne foglalkozz vele, valakinek ez a szórakozása.
Egyszer tőlem is megkérdezték, hogy viszonyom van e a nős kollégámmal, miután élettársi kapcsolatban vagyok négy éve valakivel. Én így néztem értetlenül, és ironikusan mondtam, hogy "természetesen...".
Azóta se kérdezték meg többet.(soha nem volt köztünk még félre érthető beszélgetés sem...)
El kell engedni a fül mellett és menni kell előre. Ez a leggyorsabb módja annak, hogy egy pletykát rövidre zárjon az ember.
Engem is összehoztak anno az egyik kollégámmal, nem is teljesen alaptalanul, de végül megbeszéltük, hogy egyikünknek sem kell ez. Mindketten lenulláztuk a hormonszintünket, ami az egekbe szökött, amikor egy légtérbe kerültünk és tudunk normálisan együtt dolgozni. Előtte is tudtunk, csak kicsit több volt az érzelmi alapú döntés, tök mindegy. A lényeg, hogy sosem történt semmi köztünk a láthatatlan szikrákon felül, még is feltűnt ez néhány embernek és komoly pletykákat kezdtek el szövögetni a hátunk mögött. Akárhányszor visszahallottam valamit, csak nevettem egyet, avagy ha konkrét kérdés elé állítottak, akkor annyit mondtam, hogy "nem, nincs köztünk semmi" és szintén csak vigyorogtam.
Kb. egy hónap alatt lecsengett az újdonság ereje és találtak valaki mást, akin lehet csámcsogni.
A pletykák csak addig élnek, amíg táplálják és a magyarázkodással, csak olajat öntesz a tűzre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!