Miert kell a gyarakban tesztet irni? Miert nem mutassak meg inkabb a munkat illetve miert nem csinalnak probamunkat?
"nem tehetek rola hogy nincs logikam sose volt igy szulettem sajnos, szar az elet."
A logika fejleszthető! Bár nyilván nem felnőttként munkakeresés közben kellene, hogy az embernek eszébe jusson, hogy fejlesszen magán, hanem már gyerekkorban kellett volna kezdeni... Erre valók az iskolai évek, hogy felkészítsenek a nagybetűs életre.
"Szerintem ilyen alacsony fizetések mellett nem kellene válogatniuk."
Nyilván azért válogatnak, mert több a jelentkező, mint az állás. Most mégis mi alapján szűrjenek, egy nulla képzettséget igénylő robotmunkánál?
Én még az egyetem előtt jelentkeztem egy gyárba melózni.
Ott is volt előtte egy nevetséges teszt,amin te elbuktál ezért nevezed hülye tesznek.
Ilyen kérdések voltak hogy mennyi 5x7, 16+31,stb..
Aki ilyen egyszerű tesztet nem tud megoldani az magára vessen,de az általános iskolát sem tudom hogy hogyan tudtad elvégezni,mert ott is ilyen feladatokat kell megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!