Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Még csak most kezdtem a...

Még csak most kezdtem a munkahelyem de már nem bírom, viszont nem mondhatok fel. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok! 20 éves lány vagyok. A problémám az, hogy nemrég vizsgáztam, de nem sikerült a szakmámban elhelyezkedni, így az édesanyám beszervezett egy gyárba dolgozni, ahol ő is melózik. Na már most, tudni kell rólam hogy pánikbeteg vagyok, és amikor elmegyek dolgozni, valamitől mindig előjön a rohamom (rosszul leszek, lever a víz, kalapál a szívem, remegek, szédülök). Ha kimegyek a levegőre egy idő után alábbhagy, de amint visszamegyek újra előjön, és egyszerűen nem tudom végezni a feladataimat. Talán a hangos gépek vagy a szoros munkaruha az oka, esetleg a túlzott izgalom, de alig egy hete dolgozom ott és minden alkalommal rosszul leszek, nem bírom. :(

De nem mondhatok fel mert nagy csalódást okoznék vele anyának, ígyis már magamban csalódtam, amiért képtelen vagyok megállni a helyem.

Mit tehetnék? A válaszokat előre is nagyon köszönöm!

2017. jún. 26. 12:22
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
87%

Kedves 6-os, az ilyeneknek, mint te, ki kellene próbálni csak egy kis időt pánikbetegként, majd utána megnéznélek, majd akkor írjál ilyen hülyeséget, hogy a pánikbetegség hiszti.

A kérdezőnek pedig azt tudnám tanácsolni, hogy próbálj erről őszintén beszélni édesanyáddal, ha elmondod neki, hogy mit élsz ott át naponta, akkor remélhetőleg megérti ezt és nem haragszik, ha felmondasz. Ezen kívül próbálj keresni olyan munkát, ahol jobban bírnád, ahol nem jönne elő a pánikolás vagy keress valami olyan tanfolyamot, amit a későbbiekben tudnál hasznosítani. Akkor anyukád is látná, hogy igyekszel.

2017. jún. 26. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!