26 évesen még sosem volt munkahelyem, lehet rá esély?
Tanultam érettségi után de a 3/4 után abbahagytam, mert a főiskolai környezet nem jött be. Utána fizikai munkásként dolgoztam rokonomnál.
Az életrajzom gyakorlatilag tök üres, mert azt nem írom bele, hogy van egy félkész diplomám. Felvesznek egyáltalán valahova majd így?
Most dolgoztál vagy nem dolgoztál?
Megnyugtatlak, kőművesekhez segédmunkásnak akármikor felvesznek.
Nem kellett volna abbahagyni a fősulit. Ha a 3/4-e megvolt, akkor már nem volt hátra sok... szóval hülyeség volt akkor már feladni.
viszont félkész diplomának aligha lehet ezt nevezni. És nem csak azért, mert ilyen nincs, hanem azért is, mert a végén jön csak a neheze: a szakdoga, az államvizsga, a dolgozatod megvédése.
Nem értem a dilemmát, be lehet írni simán az önéletrajzodba, hogy mettől meddig jártál fősulira, és zárójelben odaírod, hogy abbahagytad a szakot. Ahogy azt a munkatapasztalatot is írd be, ahol nem jelentettek be. Az nem a te hibád, hogy nem jelent le a munkáltatód, sok ember lenne gondban ha ezt nem írhatná be az önéletrajzába az ilyen munkákat.
HRes vagyok, ha egyértelműen jelezve van, hogy mi volt korábban, akkor nem kérdezek rá ilyen információkra, de ha tele van egy önéletrajz lyukakkal, akkor arra tuti rákérdezünk.
Egyébként sose késő tanulni vagy valami újba belekezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!