Nektek megengedik a munkahelyeteken, hogy ott borsót fejtsetek?
sőt, gondoltam arra is hogy megfőzök ott, másnapra, de azt már én is túlzásnak éreztem!
:D /41/N/
Mindenki viccesnek vèli, de vannak olyan munkakörök, ahol lehet ilyet csinálni közben. Voltam call centeres, head-szettünk volt, írni, iratokat pakolászni közben nem kellett, úgyhogy szabad volt a kezünk, volt, aki hímzett közben.
Uborkaszezonban mèg a dokumentumokkal dolgozó kollèganők is horgoltak. :)
Mondjuk ezek nem olyan szemetes munkák, mint a borsófejtès. Az azèrt nálunk is èrdekes lett volna, hogy bèrkarton magyarázás közben a lábam közè fogott vederbe fejtettem volna a borsót.
..én is bérszámfejtő vagyok és bizony hámoztam borsót a pénztáros kolléganő hozta:DD !! van aki cigizik, ugye..mi nem....de volt már hogy horgoltam -titkárságon- az asztal alatt..mire gondolnának?:P:D....... szóval bőr kérdése :P
Ma pl. leborotváltam a lábam a lépcsőházban a lépcsőfokok pont praktikusak voltak csak pár mm-es volt , szárazon finoman végigmentem :DDD asszem szemből néztek a másik irodaházból :DD Jó lett, nem lett karcos, stb a bőr jó alaposan bekenem. De mondjuk munkahelyi szex is játszott annó az íróasztalon sza répa után borsó, semmiség!
Jó a kérdés, igen :D
Na pont én vagyok az ha engedi a munka akkor az ilyesfajta munkákat ott megcsinálom hogy nyerjek időt :D
Telepőrök is szerencsések e szempontból, főleg éjszaka mikor óránként megy egy kört majd dolgozhat újra
Én eddig diót pucoltam, meggyet magoztam, borsót fejtettem, savanyú paprikát tettem el, meg még ki tudja mit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!