Mit csináljak? Kizárnak a kollégák.
Nem igazi kiközösítésről van szó. Az irodában, ahol dolgozom 3-am voltunk. Az egyik kollégámmal sokat beszélgettünk, együtt kajáltunk stb. Felvették ennek a kollégámnak egy jó barátját és ő is bekerült az irodánkba. Ők ketten most sülve -főve együtt vannak, beszélgetnek, a harmadik kollégám meg alig van az irodában, sokat tárgyal és utazik. Akivel eddig sokat beszélgettem, most szinte semmit nem mond, csak ha kérdezem, de vissza már nem kérdez, hogy mi van velem. Múltkor megemlítettem neki, de ő leintett, hogy ez nem is igaz. A barátjával külön mennek ebédelni, vagy le a boltba. A barátja amúgy udvarias és kedves, jóban vagyunk, de ő sem nyit felém jobban, ezen felül jóban vagyunk. Kiközösítve érzem magam, mint valami felesleges játék, amit meguntak, mert kapott a gyerek egy újjabbat.
Ti mit tennétek?
Próbálok jókedvűnek látszani, de amikor elindulnak nélkülem kajálni, sokszor a sírás kerülget.A kommunikáció is olyan egyoldalúnak tűnt, hogy kb 2 hete, direkt nem kérdezek vagy mesélek..azóta szinte semmit nem beszéltünk, mert maguktól eszükbe sem jut érdeklődni, csak megjegyezték múltkor hogy milyen csendben vagyok. Nagyon fojtogat ez az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!