Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Ezzel hol, milyen munkakörbe...

Ezzel hol, milyen munkakörbe tudnék jelentkezni, ill. állást találni? ( huszonéves vagyok)

Figyelt kérdés

-idegenforgalmi szakmenedzser (felsőfokú OKJ szakképzés)

-B2 jogosítvány

-Országos esszéíró tanulmányi verseny , benn az első 10-ben

-teológiai diploma

-nyelvvizsgám nincs, diszlexiás vagyok, felmentettek alóla

-3 év munkatapasztalat ideiglenes munkakörökben

2017. jún. 15. 21:56
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

uccsónak köszönöm!

egyébként nő vagyok....

2017. jún. 17. 12:29
 12/12 anonim ***** válasza:
Én meg (igaz, hogy érettségiztem, de semmit sem érek vele) hentesnek tanultam nem valami haszontalan áltudományt tanultam, csak hogy elmondhassam, hogy nekem is van diplomám. Simán kaptam munkát 1 napra a bizonyítványom megszerzése után. szerencsés helyre kerültem, ahol nem a minimálbért kerestem hanem majdnem a dupláját és nagyon laza családias hely volt. Most meg vállalkozóként itthon vagyok, saját magam uraként, szintén huszonévesként. tudom, ez téged nem érdekel, de láthatják az emberek, hogy ennyit ér a diploma. dísz a falon. még az értelmes szakon szerzettek többsége is, mert ha anyuci meg apuci nem szerez be valami jó helyre, akkor nem sok pénzt kapsz a befektetett rengeteg pénz idő és energiáért cserébe, amit a diplomád megszerzéséig feláldoztál. A diszlexiát se nevezném az előnyödnek, nem tudom, mit érhetsz el a felsorolt tulajdonságaiddal. szerintem jobban járnál, ha a kosárméretedet írtad volna a jellemzőid közé
2017. júl. 8. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!