Ezzel hol, milyen munkakörbe tudnék jelentkezni, ill. állást találni? ( huszonéves vagyok)
-idegenforgalmi szakmenedzser (felsőfokú OKJ szakképzés)
-B2 jogosítvány
-Országos esszéíró tanulmányi verseny , benn az első 10-ben
-teológiai diploma
-nyelvvizsgám nincs, diszlexiás vagyok, felmentettek alóla
-3 év munkatapasztalat ideiglenes munkakörökben
autóra....
az A1-es motoros jogsi...
Teológia.
Na,az is marha,aki erre diplomát ad.
Áltudomány.
Ne haragudj, de így elég alja munkákra számíthatsz.. . max. ha az ideiglenes munkatapasztalatok között van vmi normális, pl. adminisztráció.
De most semmilyen munkaadót nem fog egy percig sem érdekelni, hogy te milyen esszéíró versenyen voltál. Emellett van egy himihumi OKJ-d, egy használhatatlan diplomád és nincs nyelvtudásod... ráadásul diszlexiás is vagy.
köszönöm az őszinteséget, de nem a fikázásra, hanem konkrét szakértelemmel rendelkezőknek a véleményére voltam kíváncsi.
nem arra aki nem vállalja, hogy milyen végzettsége van a véleményét leszámítva.
kövezetek meg, de egy kicsit olyan érzésem van, mintha savanyú lenne a szőlő, és ezzel próbálnátok leplezni az irigységet.
Megnyugtatok mindenkit, az én életem sem felhőtlen. Sőt.
Ne haragudj de arra nem tudok irigy lenni,hogy elvégeztél egy használhatatlan dolgot.
Teológia.
Egyre kevesebb a vallásos ember.Szerinted az egyház miből él meg?
Nincs azzal gond,ha valaki hívő vagy vallásos,de a szüleidnek fel kellett volna világosítania arról,hogy a 21.században ebből nem nagyon lehet majd megélni.
Nincs olyan, hogy B2 jogosítvány. A1 az van, de van A2 és A korlátlan is, a B-nek nincsenek típusai. [link]
Idegenforgalomban el tudnál helyezkedni, de ahhoz nyelvtudás kellene. Minden idegenforgalommal kapcsolatos hirdetésben kérik a nyelvtudást.
Teológia diploma csak akkor lenne fontos ha papnak mentél volna. De az már eldőlt volna a legátus alatt, hogy hova tesznek, illetve hogy alkalmas vagy-e rá. Oda nem lehet csak úgy pályázni, mint a versenyszférába.
Férfi vagy nő vagy?
Férfiként próbálj meg valami műszaki szakmát letenni annak még van jövője.
Nőként már nehezebb a dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!