Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » 8 hónapot dolgoztam de még...

8 hónapot dolgoztam de még sosem volt szabadságon, most felmondok?

Figyelt kérdés
Ilyenkor kifizetik a ki nem vett szabadságot, vagy az elúszik? Mert ha elúszik kicsit igazságtalannak tartom, hogy sosem voltam szabadságon, és még hasznom se lesz belőle. Vagy felmondási időre ki lehet venni az egészet, hogy működik ez?

2017. jún. 14. 12:51
 1/4 anonim ***** válasza:
Ki kell fizetniük a bentmarad szabadságot vagy ki kell adniuk. Nekem nem akarták kifizetni ezért a 30 napos felmondási időben szabira küldtek...
2017. jún. 14. 12:53
 2/4 A kérdező kommentje:
Akkor nálam is ez lesz, hogy elküldenek a szabadságra, mert itt nem fizetnek az égvilágon semmit sem :D köszi!
2017. jún. 14. 12:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Törvény szerint kötelesek kifizetni vagy kiadni a szabadságot, de ismerve a magyar viszonyokat, nem minden munkaadó hajlandó erre.
2017. jún. 14. 12:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát az attól függ.

A vendéglátásban nincs szabi, és még szabikifiztetés sem. De felmondási idő sem mindig...

Szóval attól függ, hol, milyen munkakörben dolgoztál...

2017. jún. 14. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!