Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Szerintetek az inkorrekt hogy...

Szerintetek az inkorrekt hogy felmondok egy cégnél mert nem jók a jövőbeli lehetőségek számomra? Többit alább.

Figyelt kérdés
Pl. az ember később szeretne jobban keresni, és ahol látom hogy erre nincs igazán lehetőség oda nem megyek vagy pár hónap múlva aláírom a kilépő papírokat. Vagy ahol tudom hogy jó darabig biztos nem kapok céges autót. Vagy elkezdek dolgozni egy cégnél, és kiderül a cég kapcsolata más cégekkel nem "kedvező", más cégek nem igazán szeretik a céget ahol dolgozom, lehet ennek meg van az oka. Inkorrekt ilyen helyet otthagyni és keresni jobb helyet? Vagy el kellene fogadnom, bár nehezen menne?
2017. márc. 25. 11:25
1 2
 1/13 Ypszilon1980 ***** válasza:
100%
Amennyiben nem felel meg neked és tudsz jobbat,akkor természetesen felmondhatsz,erre nincs szabály.Az,hogy mi inkorrekt,azt neked kell érezni,az mástól is függ.
2017. márc. 25. 11:47
 2/13 A kérdező kommentje:

Én arról beszélek hogy pl. fel kell hívni egy partner céget és egy szenvedés a beszélgetés, gondolom nincsenek jó véleménnyel a cégről.

Céges autó egy jó darabig biztos nem lesz, fizetés is alacsony.

ilyenkor az ember persze 2 hét után elkezdi nézni az álláshirdetéseket.

2017. márc. 25. 11:56
 3/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha Neked nem felel meg, es jobbat szeretnel ezert felmondasz, abban nincsen semmi inkorrekt.

Azt azonban jard korbe, egyaltalan Te tdusz-e annyit nyujtani barmilyen cegnel, hogy ceges autot kapj..azert az nem olyan juttatas, mint a berlet...nalunk csak senior manager szinttol jar, azaz 5 pozicioval a belepo junior felett! Ha "csak" adminisztrator lennel, vagy sima telefonalgatos operator, esetleg termektukmalo (sorry, nem tudom a hivatalos nevet), azert nem igazan fog jarni ceges kocsi sehol.

2017. márc. 25. 12:19
 4/13 A kérdező kommentje:

Figyelj belépéskor sehol sem jár, OK.

De én arról beszélek hogy később jó lenne, de annál a cégről amiről beszélek ott nem igazán lesz ilyen, igazából soha napján.

És ha ez ember ezt érzi akkor jobb lelépni nem?

2017. márc. 25. 13:12
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha ugy erzed, te tutira elered a szintet amikortol mar jar akkor keress olyat ahol kesobb jar..de nalunk 200-bol 8 eri el azt a szintet.
2017. márc. 25. 13:52
 6/13 A kérdező kommentje:

De és az a munkahely ahol te dolgozol az jó???

200-ból 8 ér el egy "bizonyos szintet", tehát kap céges autót?

Szerintem ahol te dolgozol ott olyan 2-3 hét után adnám be a papírokat, ne haragudj már, de tényleg.

2017. márc. 25. 15:22
 7/13 anonim ***** válasza:

Alapvetően nem gáz szerintem, ha valaki munkahelyet vált azért, hogy előrébb lépjen, mert sokszor csak így lehet feljebb lépni. (Azt mondjuk megjegyzem, hogy azért 1-2 évet javasolt kibírni egy cégen belül, mert ha mindig havonta váltasz munkát, akkor az is elgondolkodtató egy munkáltató számára.)

Az már más kérdés, hogy esetleg a te igényeid mennyire reálisak. Nyilván munkakörtől is függ, de hacsak nem a munkád része, hogy ide-oda szállítmányozol dolgokat vagy folyamatosan utaznod kell belföldön nem valószínű, hogy egyhamar kapsz céges kocsit.

Hogy egy konrkét példával éljek, egyik ismerősöm a szakmáján belül a legmagasabb csúcsokig kitaposta az útját, egyetem mellett is dolgozott már és olyan 12-15 év munkatapasztalat után kapott céges autót. Szóval akárhova mész elég irreális azt várni, hogy 23 évesen alád raknak egy kocsit majd.

2017. márc. 25. 15:38
 8/13 anonim ***** válasza:

Igen, 5 eve ott vagyok es szeretem. Amerikai multi, 200 fos, ket idegen nyelv kell es diploma, nagyon-nagyon jol fizet es vezeto beosztasban dolgozom (nem ezen a szinten kezdtem, de kineveztek).

Azonban a gondolkodasodbol itelve nalunk elhasalnal az interjun. (A sajat reszlegembe jelentkezoken en szoktam interjuztatni kozvetlenul a HR kor utan.)

Arrol nem irsz, mit dolgozol, mit tudsz, mit nyujtasz a cegednek, de leirsz egy olyan helyet, ahol meg kell dolgozni a juttatasert. En 1 pozira vagyok tole, de nincs jogsim, szoval nem szempont nalam egyelore.

Elobb bizonyits, legyen rutinod, es akkor mar lehetnek ilyen kovetelmenyeid egy hely irant.

2017. márc. 25. 15:48
 9/13 A kérdező kommentje:

"Azonban a gondolkodasodbol itelve nalunk elhasalnal az interjun."

Mondjuk azt el is hiszem, általában ez szokott lenni amikor megjelenek interjún, nekem elvárás hogy egy cégnél munkavégzés folyjon, a ti cégeket rögtön elhasalna nálam.

2017. márc. 25. 16:41
 10/13 anonim ***** válasza:
Komolyan, milyen területen dolgozol? Érdekel, hogy hol lehetnek ilyen elvárások és hol tolerálnak ilyen mentalitást, de tényleg.
2017. márc. 25. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!