Szerintetek az inkorrekt hogy felmondok egy cégnél mert nem jók a jövőbeli lehetőségek számomra? Többit alább.
"Komolyan, milyen területen dolgozol? Érdekel, hogy hol lehetnek ilyen elvárások és hol tolerálnak ilyen mentalitást, de tényleg."
Ne haragudj nem akarlak ennek meg annak beállítani de te egy csicska vagy.
Szerintem keress másik munkahelyet mert kihasználnak. Tipikus gyökér mentalitás van nálatok a nagyfőnököknél, hogy minden akkor van ha nagyon szükséges, sima kisfőnönknek meg mezei alkalmazottnak minek céges autó, stb.
Szerintem nekem teljesen normális a gondolkodásom, veled sincsenek gondok szerintem de tovább kellene lépned, abból hogy beletörődsz hogy hulladék fizetésért robotolsz.
Én biztos vagyok benne nem vagy agyon fizetve. Céges autót sem kapsz, mert az ilyen meg olyan szinttől jár.
Szerintem ott nálatok az ügyvezetőnél és a tulajoknál lehet valami nem OK a "toronyban".
De te tudod, ha a csicska lét jó neked, ám legyen.
:D
Nagyon vicces ember vagy.
Amúgy az a csicska véleményem, hogy elég nagy valószínűséggel nárcisztikus személyiségzavaros vagy, szóval felesleges belemenni abba, hogy miért is látod rosszul a dolgokat. Sok sikert a munkakereséshez!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!