Ti ismertek olyat akinek olyan stresszes volt a munkája hogy valamilyen betegség alakult ki miatta? Többit alább.
Figyelt kérdés
Mondjuk dolgozik valaki valahol, és olyan szintű a stressz vagy hajtás, és nem tudja otthagyni az illető mondjuk a családja miatt, hogy emiatt valamilyen betegség kialakul? Van ilyen, ti tudtok ilyenről?2017. jún. 13. 15:10
11/12 anonim válasza:
Hosszabb távú komolyabb betegség nem volt.
De olyan, hogy stresszesebb időszakban napi szintű hasmenés, gyomorgörcs, kedvetlenség, köhögés, voltak... de azok inkább tüneti szinten. De az egyik munkát, ami végig ilyen volt, ott tudtam hagyni, a másik munkában meg csak időszakos volt (próbaidő alatt, meg kellett szoknom).
12/12 anonim válasza:
Én úgy kezdtem a munkát, másfél hete, hogy megtudták hogy pajzsmirigy betegségem van, pedig nem szándékoztam elmondani, valószínű, hogy az üzemorvos mondta el a boltvezetőnek.Rosszul viselem a stresszt..Más..Volt olyan munkahelyem, ahol minden munkakezdéskor hasmenés jött rám.Volt hogy szaladnom kellett.Ideges nem voltam, csak valahogy a szervezetem nem bírta a hajtást!2 hónapig.Miután otthagytam helyreálltba bélflórám.Én egyedül vagyok, de ha családom lenne nem hagynám ott a munkát. Attól függ, hogy mennyire tudsz helytállni.Nehéz kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!