Miért van minden vidéki munkatársamnak kisebbségi komplexusa?
"A vidéki emberek kedvesebbek, önzetlenebbek, segítőkészebbek, te mint egyetlen törzskönyvezett és lenéző városlakó úgy éled meg, mintha ez csak neked szólna :)"
Falusi születésű vagyok, éltem kis/közepes városban is és most Budapesten pár éve. Abszolút elhanyagolható az emberek hozzáállásbeli különbsége. Szimplán az lesz a válasz amit írtam: gyárakban a soron dolgozók között is a fele idióta az embereknek. Gondolom a munkahelyén is hasonló az összetétel, ennyi a magyarázat.
látszik buta világtalan paraszt vagy te is...egy faluban nem lehet hivatal, takarékbank, bankfiók meg a többi igaz?
csak kapálnak a földeken egésznap, meg a disznók alól kaparják a szart, délben harangszó és reggel kakas kukorékolás a sok tudatlan romantikus elképzelése szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!