Miért vehették le az álláshirdetést 2 héttel az interjú előtt?
Figyelt kérdés
A párom szabadúszóként dolgozna, beadta egy helyre, ahonnan vissza is hívták. 3 héttel előre kapott időpontot, nem ő választott ilyen későit. Viszont nemrég, 1,5-2 héttel az interjú előtt azt vettük észre, hogy az állás eltűnt a weboldalukról és már más állás van kinn. Mitől lehet ez? Feleslegesen fog bemenni vajon? Betöltötték az állást már időközben?2017. jún. 8. 09:14
11/12 anonim válasza:
"Velem már volt úgy, hogy elfelejtettek szólni hogy idő közben vettek fel valakit, és teljesen feleslegesen utaztam be"
Na ne mááá.
Ez a legújabb ökörség?
Velem ezt megcsinálnák letépném pár céges autó tükrét, mielőtt hazamegyek.
Velem még ilyen egyszer sem volt, mikor 3 héttel arrébb kaptam időpontot. Volt hogy hogy behívtak 1 hónap múlva, furcsáltam is, de ha elémálltak volna hogy bocs már nem is lesz interjú anyáztam volna mint állat. mert az hogy megígérik interjú után hogy 2 héten belül hívnak és persze 1 év után sem, azt még lenyeli az ember.
ilyen tényleg volt?
12/12 anonim válasza:
Ilyen evelem is volt. Meg volt beszélve, elmegyek és hoppá... be van töltve. Bocsi, h nem szóltunk. Hát én k... a... a b... k... a... a b... f... azt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!