Szerintetek jelent valamit, hogy az interjú után 3-4 nappal feltették azt az álláshirdetést amire én jelentkeztem?
Kedden voltam egy interjún, 3 körös. Az első körben voltam, kb 1 óráig tartott életem első interjúja. Eléggé paráztam, h na most mi lesz. Az angol lehet elvitte kicsit, de mondta a HR-es,h nem volt vészes és megkérdezte,h érdekel-e a dolog,h elmesélje,h miről is lenne szó. Mondtam,ha úgy látja, akkor igen, engem érdekelne! Így is tett. Majd mikor vége lett mondta,h keresni fog akkor is ha nemleges lesz a válasz. Pénteken észrevettem viszont, hogy amire jelentkeztem állás újra felett téve.
Ez lehet gondolom attól, hogy akiket meghallgattak nem voltak nekik elég jók vagy aki megbízta cég a fejvadászokat megmondták nekik,h 40 embert meg kell hallgatni!
Szerintetek?
Köszönöm az infókat, megnyugodtam. Nagyon tetszene ez a hely, és bízok benne kicsit. Keresgélek még állásokat, és bizakodom!
Azt mondták, hogy a héten vagy következő (09.25) felhívnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!