Nektek volt már olyan hogy állásinterjú végén közöltétek hogy ezt inkább nem vállaljátok?
Igen. Jelentkeztem egy állásra, és az interjún kiderült, hogy ők nem is arra hívtak be, hanem valami teljesen más munkakörre.
Már ennél a résznél elment a kedvem a dologtól, de ha már ott voltam, megkérdeztem mennyi lenne a fizetés erre a másik munkára. A válasz: bruttó 110.000 Ft. Napi 12 órát kellett volna dolgozni ennyiért.
Majdnem leestem a székről.... Természetesen nem vállaltam.
Volt. Egy korábbi munkahelyemen állandóan a kolléganő helyett dolgoztam, mert kávézgatni-büfébe járt. Pár évvel később egy interjún egy másik cégnél kiderült, hogy ő lenne a főnököm, így nem vállaltam el az állást.
Ha a fizetést keveslem, akkor nem szoktam interjú végén mondani, hogy nem, csak jelzem, hogy én mennyire gondoltam. Előfordult, hogy megtárgyalták és utána kerestek, megállapodtunk egy köztes összegben.
Mert gondolják, hogy így is be lehet palizni valakit, talán 10-ből 1 elvállalja a pénz miatt. Ha úgy hirdetné meg, hogy ügynöki munka, nem jelentkezne annyi ember.
Most olvastam, hogy ugyanez megy az ingatlanoknál is: feltesznek egy hihetetlenül olcsó, jó helyen levő ingatlant a hirdetésbe, ami nem létezik. Mikor telefonálnak az érdeklődők, elmondják, hogy "elkelt sajnos, de hallgassa meg, milyen jó ajánlataink vannak még".
Ha kiírják az igazat senki nem megy oda. Ha hazudnak,akkor foghatnak egy két madarat aki lelkesen elmegy az interjúra és ha már rászánta az időt lyukat lehet beszélni a hasába 3 hónap próbaidőbe belemegy mert már kapcsolják ki a gázt villanyt , aztán jöhet a következő.
Sok ilyen cég van,túl sok..
volt, 10 perc után
fejvadásznál első kör, elmondtam, mi érdekel, mi nem, mihez értek és mihez nem
összehoztak nekem egy interjút 2 megyével arrébb, kocsim épp nem volt, utaztam pár órát, interjún 10 perc alatt kiderült, hogy pont az kellene, nekik, ami engem vagy nem érdekel vagy nem értek hozzá, kezdve a végzettséggel
ott volt a csajnál az önéletrajzom és a fejvadász feljegyzése...kb csak az asztalt nem borítottam rá, nem kevés pénz volt az utazás és egyértelmű volt, hogy nem egymást keressük...a fejvadászt felhívtam, hogy kva gyorsan töröljön az adatbázisukból, mert balf×szokkal nem akarok semmilyen kapcsolatot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!