Nektek volt már olyan hogy állásinterjú végén közöltétek hogy ezt inkább nem vállaljátok?
"Volt. Másról volt szó a telefonban és más az interjún."
Inkább erre gondoltam.
Mondjuk van egy "szépen" megfogalmazott hirdetés, oszt megjelenik az ember, és valami egészen más van.
Ja és a plusz hogy a fizetés is hirtelen kevesebb.
Igen. Négy ilyen eset volt.
Három elég hasonló, álláshirdetésben tök más volt leírva, mint amit az interjún mondtak, és mindezt olyan gátlástalanul, hogy csak pillogtam. Általában irodai adminisztrációs, asszisztensi munkának voltak meghirdetve, és útközben érdekes módon zepterezés, forexezés lett belőle. Ebből nem kértem.
A negyediknél meg a fizetési feltételek voltak röhejesek. Napi 10 órás munka úgy, hogy nekem kellett volna zárnom éjfélkor, fizetést nem mondták el pontosan, mennyi, kérdésre sem, de kiderült, hogy hát első hónapra csak alkalmi munkavállalóira lennék bejelentve, utána 6 hónapig 4 órára. Mindezt olyan állásra, ahol el volt várva a diploma és egy felsőfokú nyelv. Kösszépen. Felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!