Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Nektek volt már olyan hogy...

Nektek volt már olyan hogy állásinterjú végén közöltétek hogy ezt inkább nem vállaljátok?

Figyelt kérdés
Mondjuk behívott egy cég, elmondták mi lenne a feladat. Mondjuk körbe is vezettek titeket. És mondtátok hogy köszi ezt inkább nem vállaljátok. Részben mondjuk mikor közölték mennyi lenne a fizetés. Volt már ilyen nektek?
2017. máj. 30. 15:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Volt.
2017. máj. 30. 15:55
 2/18 anonim ***** válasza:
100%
Nekem csak olyan volt, hogy nem arra akartak felvenni, amire jelentkeztem, úgyhogy menet közben mondtam, hogy inkább hanyagoljuk a témát, és eljöttem.
2017. máj. 30. 15:57
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Az interjú nem csak azért van, hogy Te megfelelsz e a munkáltatónak, hanem azért is, hogy Neked megfelelnek-e ők.
2017. máj. 30. 15:58
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt, telefonban és élőben is ködösített a fejvadász, hogy menedzseri a pozíció, aztán második körben a cégnél derült ki, hogy nagyon nem az - volt egy potya köröm 200 km-re... :) De legalább körbevitt a "kolléga".
2017. máj. 30. 15:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt, persze, nem is egyszer. Nem is feltétlenül a fizetésnél, legtöbbször a munkakör nem feltétlenül tetszett, mert eléggé eltért a hirdetésben leírtaktól.
2017. máj. 30. 16:01
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
Volt. Másról volt szó a telefonban és más az interjún. Ha a telefonban is ezt a munkakört említik be se megyek.
2017. máj. 30. 16:13
 7/18 anonim ***** válasza:
Persze! "irodai munka,kiemelt fizetés" címen kb bérkoldusokat kerestek jutalékban.
2017. máj. 30. 16:17
 8/18 A kérdező kommentje:

"Volt. Másról volt szó a telefonban és más az interjún."

Inkább erre gondoltam.

Mondjuk van egy "szépen" megfogalmazott hirdetés, oszt megjelenik az ember, és valami egészen más van.

Ja és a plusz hogy a fizetés is hirtelen kevesebb.

2017. máj. 30. 16:19
 9/18 anonim ***** válasza:

Igen. Négy ilyen eset volt.

Három elég hasonló, álláshirdetésben tök más volt leírva, mint amit az interjún mondtak, és mindezt olyan gátlástalanul, hogy csak pillogtam. Általában irodai adminisztrációs, asszisztensi munkának voltak meghirdetve, és útközben érdekes módon zepterezés, forexezés lett belőle. Ebből nem kértem.

A negyediknél meg a fizetési feltételek voltak röhejesek. Napi 10 órás munka úgy, hogy nekem kellett volna zárnom éjfélkor, fizetést nem mondták el pontosan, mennyi, kérdésre sem, de kiderült, hogy hát első hónapra csak alkalmi munkavállalóira lennék bejelentve, utána 6 hónapig 4 órára. Mindezt olyan állásra, ahol el volt várva a diploma és egy felsőfokú nyelv. Kösszépen. Felejtős.

2017. máj. 30. 17:45
 10/18 anonim ***** válasza:
Volt. Fizikai munka lett volna. A munkaügyi központban a falra kiragasztott álláshirdetés részleteiben az állt, hogy napi 8 óra, hétfőtől péntekig. Kimentem érdeklődni, ott meg már azt mondták, hogy gyakran megeshet, hogy 10-12 órázni kell, és elég gyakran szombat-vasárnap is munka. Megköszöntem, mondván, arra jutottam, hogy nem érdekel, és eljöttem. Az becsülendő, hogy még azelőtt közlik, hogy kezdene ott az ember, de akkor miért nem ezt írják ki a hirdetésbe is?
2017. máj. 30. 18:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!