Hogyan lehet ezt jól kezelni?
Menj el budira vagy siess el a végén, hogy ne legyen lehetősége.
Vagy bocsi de még XY helyre be kell ugranod és sokáig tart.
Az a része egyszerű, hogy ne kelljen várnod rá. A szomszédom úgy csinálja, hogy éles helyzetben párszor otthonhagyja az illetőt
(meg fog tanulni kiállni a kapuba)
Beszélj meg vele olyan indulási időpontot amikor már nem ér el semmilyen buszt stb, és te is éppen beérsz akkor megjegyzi egy életre.. meg mondhatod, hogy inkább hagytad mint h te is elkéss
Én sem tudnám megfizettetni bármekkora tapló, de megfigyeltem, hogy az élet kárpótol az ilyen dolgokért.
és akkor mi van ha te leszel a sz@ alak?
Inkább én vagyok a sz@r alak, mint a lúzer akit kihasználnak!
Alapból nem hordanék rendszeresen kollégát! Oldja meg a bejárást! Nem a te problémád!
Amikor megkérdezi, hogy hazadobsz e, akkor azt mondanám, hogy nem!
Tanulj meg nemet mondani.Ebben a szituban ne kérj bocsánatot.
Ha mégis hazaviszed kereken mond meg neki,mennyivel szálljon be anyagilag.És még akkor is te vagy a rendes.
Nem szar alak aki nem engedi magát kihasználni.
Nem te vagy a szar alak, hanem ő, amiért eddig eszébe nem jutott volna néha beleadni valamennyit az üzemanyagba vagy felajánlani, hogy néha ő is elvisz téged. Hihetetlen mennyire nem veszik észre magukat egyesek!
Én nem finomkodnék, kerek-perec megmondanám neki, hogy a mindennapos 10 percei az nekem 1 óra mínusz minden egyes héten a semmire, plusz a szívességet illene viszonozni, akár ellenszolgáltatással, akár anyagiakkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!