Mit tegyek, ha megbántam, és félek hogy utolér a sorsom?
Elég kamu szaga van a történetednek. Ja, a párodnak nem tünt fel, hogy jött ez a kényelmes hónap? :D Neki mit mondtál? A főnök (akit megloptál) adott egy kis bónuszt, mert olyan becsületes legény vagy? A másik...ha szarul keresel, akkor az azt jelenti, hogy nem is vagy olyan pozicióban, hogy egyáltalán ilyen összegnek a közelébe engedjenek, különösen nem egy páncélszekrénynek. Ahol pedig ilyen szekrény van, ott kamerának is lennie kell..
KAMU
Mért mennyit keresel és mennyit költesz kajára egy hónapban, amire azt érzed, elég?
Ugye nem kell 140 000 Ft egy havi kajára?:)
Tuti kamu. Én nem hiszem el,hogy van olyan buta ember aki névtelenül ugye,de kikotyog ilyet a neten. Mai világban simán ki lehet nyomozni,hogy ki vagy. A másik meg az,hogy a párod előtt hogy tudtad ezt eltitkolni?
Nekem ez rögtön feltűnne,hogy mi ez a hirtelen változás a pénzzel.
nagyon nagy KAMU
nehogy becumizzátok már ezt a gyenge sztorit :D páncélszekrény, persze... melyik film ez? :D
"kellett nekem egy kényelmes hónap, amiben nem nélkülözök"
ezt kb 20ezresével hét hónapra leosztva lenne 7 havi kajád +-ban de te egyben költötted el "mert kellett egy kényelmes hónap" nem, egyáltalán nem nélkülözöl te, csak az igényeid túlzottak..
Kamu.
" Egyébként tényleg úgy ahogy 2-es írja. Ha valakinek tudomására jut bűncselekmény jelentenie kell a rendőrségnek." Ember ne égesd már magad ennyire, magadról írod (hisz te vagy a kettes válaszoló is), nem vagyunk hülyék...
"vajon meddig menne el a munkáltató?"
Véletlenül a lábadra fog esni az a páncélszekrény. Aztán a kezedre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!