Szerintetek az "jogszerű" hogy fejvadász cég régebbi munkahelyeken ismert kollégáim telefonszámát kéri el? Többit alább.
Figyelt kérdés
Behívnak egy ismert tanácsadó, fejvadász céghez, állás ügyben, egy céggel állnak kapcsolatban. Na erre a két ember elém tol egy lapot, hogy visszamenőleg ahol dolgoztam cégeknek ottani vezetők nevét írjam le, telefonszámmal. WTF? Ez jogos egyáltalán? Most kapásból az ember visszakérdez: "már miért? Biztos nem." Vagy ez teljesen normális, mi közük hozzá, ezt nem is lehetne, nem? Vélemények? Vagy én vagyok eltévedve?2017. máj. 13. 12:10
11/17 anonim válasza:
A magad hasznara is fordithatnád..
Pl azzal a feltetellel adsz számokat, ha betesznek x y helyre dolgozni ;)(igy nagy cegek magas poziciojaba is kerulhetsz..vagy mondhatni szinte csak igy kerulhetsz tuti helyekre be)
12/17 anonim válasza:
Sőt.ebben a fejvadasz bizniszben olyan is megesik pl hogy adnak egy cegvezetonek pl egy milliot hogy rugjon ki kb 100 embert, és az ő embereiket alkalmazza...
13/17 anonim válasza:
Kiröhögném. Normális cégek eddig megoldották ezt nélkülem
14/17 anonim válasza:
Nem írnák semmit rá. Nevekkel bajban vagyok, nem tudom megjegyezni.
Max mondanám az előző munkahelyem. Keressék meg a gogleba ki a főnök, mi a cég telefonszáma...
12! Ez komoly?
15/17 anonim válasza:
100 ember kirúgása már erősen csoportos leépítés kategória...
16/17 anonim válasza:
" 100 ember kirúgása már erősen csoportos leépítés kategória..."
Úgy Őszintén : És van egy hangyányi lelkiismeretfurdalása, hogy ennyi embert, PÉNZÉRT lapátra tesz?
Huha.. Akkor mikor a bányák, a sok ruhagyárak stb-ik bezártak, vajon mennyi pénzt kaptak?
Csak 1 költői kérdés...
17/17 anonim válasza:
Jajj, most tényleg nyomni kell a kretént? 100 embert nem lehet csak úgy elküldeni és másnap másik 100 embert felvenni. Ez csak az ilyen hülye trollok fejében létezik. Valóságban nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!