Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » A legmenőbbnek aki a leghalkab...

A legmenőbbnek aki a leghalkabbat oltógatja idővel nincs lelki furdalása, hogy hány embert tönkre tett, megalázott?

Figyelt kérdés
Tiszta röhej, miért csinálják ezt, csak a idehaza ilyen minden több emberes munka?

2017. máj. 12. 13:54
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Nem szerepel a szótárában a lelkiismeret furdalás szó. Akkor érzik jól magukat ha mások rosszul.

Egyébként sok melóban ez megy ,vagy az állandó furkálódás könyöklés, áskálódás az ember háta mögött. Az a baj hogy előre nem lehet tudni milyen lesz a közösség, no meg ha éppen jó,akkor se garantált ,hogy ne vegyenek fel néhány félőrültet hamarosan.

2017. máj. 12. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Gyermekkoromban egészen kis alattomos dög voltam, akin mindenki átgázolt, megszállottja voltam a népszerűségnek és az elismerésnek. Az osztályelső és a társaság középpontja címre állandóan pályáztam. Most 21 vagyok, van lelkiismeretfurdalásom a múltbeli cselekedeteim miatt. Utólag azt mondom, hogy nem igazán abban leltem az örömömet, hogy másoknak fájdalmat okoztam, hanem, mert ezáltal lettem "menőbb" a társaság szemében. Ha nem járt volna olyan vonzattal, hogy rám figyelnek, akkor nem tettem volna meg. Most felnőttként igyekszem toleráns lenni az emberekkel, kétszer is átgondolva, hogy mit mondok nekik. Nehéz megtalálni azaz egyensúlyt a sértés és az őszinteség között. Sokkal csendesebb, megfontoltabb lettem.
2017. máj. 12. 14:59
 3/10 anonim ***** válasza:

Érdekes hogy annak levonják a magaviseletét aki felpofozza a másikat, de az ilyen alattomos suttyóknak, akik olyan helyzetekben mikor nem tudsz visszaszólni se megaláznak, na azoknak nem. Holott én inkább elviselnék egy nagy pofot mint ez, akkor legalább az illető szembe mert nézno velem és nem csak alattomos dög módjára pszichésen uszította ellenem az osztályt hogy én legyek a nyomi.

Aztán ezek a lelkileg rohadt gennyládák felnőnek, és aztán munkába kerülve ott folytatják ezt, de figyelj, akit iskolába nem ültetnek le amiatt hogy egy a alattomos rohadt lelkű gennyláda, az már felnőtten nem fogja megtanulni.

2017. máj. 12. 15:16
 4/10 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok gennyláda senkivel. Visszatámadok és háborút indítok ellene xd
2017. máj. 12. 15:46
 5/10 anonim ***** válasza:

3-as

Nem értek veled egyet. Volt egy ismerősöm aki régen egy nagy gennyláda volt a népszerűségért a introvertáltakat baszogatta sértegette megalázta. Ma 20 éves és újra egy környezetben vagyok vele, mintha nem is ugyanaz az ember lenne, jóindulatú nem piszkál senkit sőt kiáll a csendesebbekért és barátságos velük.

Másik ismerősöm szintén egy kicsit züllöttebb volt még általánosban, később kiderült hogy családi gondjai voltak ezt akkor tudtam meg mikor összeroppant és öngyilkos lett. Az emberek változnak kire hogy hat a kamaszkor és a környezet. Azért mert valaki a suliban fa$z az nem feltétlenül a felnőtt korban is fa$z.

2017. máj. 12. 16:21
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Középiskolában én is ilyen voltam. A csendesebb "bénább" embereket kifogtam magamnak és állandóan b* szogattam őket,beszólogattam nekik. Mondjuk másoknak is,na mindegy. Érettségi utáni nyáron eszembe jutottak ezek az emberek ès elszégyelltem magam. Utána szeptemberben az új iskolában nagyon nagyon sok "béna" ember volt, a többiek folyton kicsesztek velük,szívatták,megalázták őket. Akkor kiálltam ezekért az emberekért és a nagypofájúaknak kicsit letörtem a szarvát.

Teljesen megváltoztam. Akiket bántottam a régi sulimban,azoktól mindenkitől bocsánatot kértem,azóta sokat beszéltem velük és mindenki mondta,hogy mintha nem is én lennék. Jó irányba változtam. Benőtt a fejem lágya

2017. máj. 12. 16:37
 7/10 anonim ***** válasza:
3-as vagyok, igazatok van, még változhatnak az emberek, viszont én amit tapasztaltam, hogy aki hajlamos a változásra annak ha a szemébe megmondod komolyan hogy kérlek hagyj békén, mert rosszul esik nekem az akkor veszi a lapot, legalábbis mikor engem csesztettek az esetek nagy részében ez megoldotta a problémát. De aki 18 évesen sem érez bűntudatot ha megmondják hogy kérlek hagyd abba, akkor azzal valami baj van, nem azt mondom hogy egyből leáll vele, de mikor a felkérés után újra beszól, utána már rosszul érzi magát, mert eszébe jut mikor a szemébe néztél és komolyan megkérted valamire. Akiknél ez sem válik be, én úgy tapasztalom nem nagy arányban javulnak meg a későbbiekben. Bár cáfoljatok meg, én örülnék ha nem így lenne.
2017. máj. 12. 17:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Nincs benne lelkiismeretfurdalás, mert ha lenne, nem alázna meg másokat. Semmi nyoma nem marad benne, ha más embert megbántott, sőt, mindig el tudja magában intézni valami kitalált ürüggyel (ha én nem alázom meg, megalázza valaki más; én csak jót akartam neki, de ő annyira béna, hogy így sült el, tehát magának köszönheti stb.).
2017. máj. 12. 19:24
 9/10 anonim ***** válasza:
Általában az ilyeneket is megalázta valaki még régebben, és most az ezáltal begyűlt feszültséget adják ki. Mint ahogy az iskolák haramiagyerekei mögött is általában agresszív szülők állnak.
2017. máj. 13. 13:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Nincs. Mert lelkiismerete sincs. Nemhogy furdalása. :)
2023. febr. 2. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!