Csajok! Ti mit dolgoztok?
Figyelt kérdés
Fogalmam sincs minek tanuljak tovább nőként, amivel jól is lehet keresni, semmi nem érdekel szinte, semmiben nem vagyok jó..2017. máj. 8. 10:11
1/13 anonim válasza:
Valami csak érdekel. Próbálj meg utána olvasni különböző szakoknak meg munkáknak. Majd írd le a neked tetsző szakokat és nézd meg hogy lehet elhelyezkedni velük. Egy 2-3 órát szánj rá erre. Fontos hogy ne csak "női" szakokat nézz, ilyen nincs ez a 21.század egyre elfogadottabb ha férfiak "női" és nők "férfi" munkát csinálnak. Én banki szektorba dolgozok.
2/13 anonim válasza:
Nekem közgé szakmám van, mérlegképes könyvelô vagyok. Lehet vele jól keresni, bár nem sokat dolgoztam a szakmámba. Vendéglátós lettem, majd az építôiparban találtam meg a helyem. (Cégtulajdonosként) Ha most választhatnék szakmát,még mindig reklám és marketing szakmanager-nek mennék!:) Ez volt az álmom, aztán elsodort az élet....
3/13 anonim válasza:
KÖnyvtárosnak tanulok (imádom azt a környezetet, milliőt ami a könyvtárakat körbeveszi), irodában robotolok, ilyen tedd-ide, tedd-oda meló, de szabadidőmben sportfelszerelést varrok-javítok. Biztos jó vagy valamiben, csak ki kellene próbálnod magad.
Biztos van kedvenc témád.
4/13 anonim válasza:
Semmi köze a nemedhez. Találd meg, mit az, amit szívesen csinálsz, annak keresd meg azt a területét, amiért fizetnek is, és azt.
5/13 anonim válasza:
Én ápoló vagyok. Nem lehet belőle meggazdagodni, fogalmam sincs, hogy tudnék e mást csinálni. Én ezt szeretem.
6/13 anonim válasza:
Svájcban élek a párommal, jelenleg bébiszitterkedek - bár otthon is azt csináltam, mert jobban fizetett, mint a szakmám.
7/13 anonim válasza:
Utolsó vagyok: szívem szerint művészettörténész lennék, de a diplomám egészségügyi - sajnos.
10/13 anonim válasza:
jogot vegeztem, de perpillanat szoftver eladassal foglalkozom. Anno azert dontottem a jog mellett, m az amolyan audasz diploma. Barmit tudsz vele csinalni...jo persze, nyilvan nem mindent, m agysebeszetet nem, de eleg sok teruletet lefed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!