Ti mit dolgoztok, hány évesek vagytok, és szeretitek -e?
Én egy gyárban dolgozom, de mindenki csak panaszkodik, hogy mennyire utál itt lenni, mennyire nem szereti, meg majd hogy hogyan fog elhúzni innen (amit persze már évek óta csak mondogat).
Tehát ebben a gyárban nem találok itt olyan embert, aki szívesen dolgozik itt, bármilyen beosztásban is legyen. Gondolom a többi gyárban is ez a helyzet.
Nos, a kérdésem az, hogy Ti ha megtudnátok hogy lassan véget ér az életetek, akkor is ugyanezt a munkát végeznétek -e, amit jelenleg?
Én is gyárban dolgozzom. Nem ez az álom munkám.
Ha megtudnám, hogy beteg vagyok sem tudnám az álom munkámat végezzni, mert nincs képesítésem hozzá.
De akkor elkezdhetnél megszerezni a képesítést hozzá.
Mert ugyebár az ember abban reménykedik, hogy csoda történik, és nem fog élete végéig egy gyárban megrohadni. De a csoda csak akkor fog megtörténni, ha teszel érte, ha beiratkozol oda, ahol az adott képesítést megkapod...
egy raktárban dolgozok. Rendeléseket készítek össze.
Nem egy álommunka, főleg a rengeteg túlóra miatt de legalább a társaság jó, és a főnökök is normálisak. Ha megtudnám hogy véget ér hamarosan az életem, nyilván egy percet nem töltenék ott addig. Inkább megpróbálnám a maradék időt minél tartalmasabban eltölteni.
végre irodai munkán vagyok 3 év raktári meló után. Nem szeretem, de nem is utálom. Elmegy a nap, nem cseszeget senki, nincs túlóra.. mindenki teszi a dolgát, korrektek a munkatársak.. és végre nem azt hallgatom, hogy milyen sz@r a cég, meg, hogy el kell menni innen.
Másodállásban vállalkozásom fut, azzal szeretek foglalkozni.
"Ti ha megtudnátok hogy lassan véget ér az életetek, akkor is ugyanezt a munkát végeznétek -e"
ha vége lenne az életemnek, akkor a hátralévő időben 1 percet se töltenék semmiféle munkával!
Semmit, 19 és szeretem.
Remélem hasznos voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!