Kamionsofőr vagyok, már 14 éve. Szeretem amit csinálok, hiszen jó fizetésért láthatom Európát. Vezetni mindig is szerettem, ez nem múlt el azóta sem.
Európa számos városában jártam már, rengeteg fotót készítek, mert a fotózás is a hobbim.
Ezek mellett érdekes emberekkel találkozom mindenhol, vegyes kultúrákkal.
Mindenféle konyhát kipróbáltam már, ebből is bőven akad.
2014. aug. 28. 23:11
2/14 anonim válasza:
Én is szeretem amit csinálok. Rengeteg minden érdekel egyébként. Többek között ez a kamionos meló is olyan nyugis, jó melónak tűnik. Nincs jogosítványom, de azt hadd kérdezem meg első, hogy Te nem félsz olyan bakiktól, hogy rosszul veszel egy kanyart egy vékony utcában és bedugítod az egész várost? :D Vagy ilyet már nem tud csinálni az ember némi tapasztalattal?
2014. aug. 29. 00:00
3/14 anonim válasza:
nálam kollektíva függő
magával a munkákkal semmi gondom nem szokott lenni, az emberekkel inkább
2014. aug. 29. 00:20
4/14 anonim válasza:
Szeretem a munkámat. Egy ideig hadakoztam, hogy nem jó, értelmetlen, stb., de megtetszett és az életem részévé-, fontossá vált számomra. Nemrég ezt írtam róla itt a GYK.-n:
"Azt, hogy amit teszel, az fontossá kell válnia az életedben, különben értelmetlen az egész".
Nincs családom, így a munkám lett az életem.
2014. aug. 29. 07:46
5/14 anonim válasza:
tervezomernok vagyok, szeretem.
2014. aug. 29. 09:36
6/14 anonim válasza:
Nekem is inkább a társasággal szokott gondom lenni. A munkával nem, hiszen olyan helyekre pályázom, ami a szakmámba vág és szeretem csinálni. Azt viszont nem látni a hirdetésből, hogy milyen emberek dogoznak ott.
2014. aug. 29. 10:14
7/14 anonim válasza:
Én most vagyok 23 éves, rengeteg munkát kipróbáltam, de mindegyik csak ideiglenes volt féléves vagy pár hónapos,sajnos eddig nem találtam állandó melót, de nem azt mondom hogy nemszeretek dolgozni mert nem, dolgozni kell ez az élet lényegébe, de én a pénz miatt csinálom, mert valamiből meg kell élni.
2014. aug. 29. 20:41
8/14 anonim válasza:
De miért kérdezed? Nyilvánvaló a válasz. Vannak akik szeretik amit csinálnak, s vannak akik csupán a pénzért csinálják. S az is nyilvánvaló, hogy ez utóbbiak vannak erős többségben. Magam is közéjük tartozom még, de valamit felismertem. Aki nem nyugszik bele, hogy élete végéig "muszályból" csinálja a dolgokat, annak meg kell tenni néhány dolgot, amit az emberek többsége nem hajlandó megtenni: tájékozódni, gondolkodni, tanulni (nem iskolában), cselekedni, változni... egyszóval kilépni a komfortzónájából. S az sem oké, ha valaki azt csinálja amit szeret, de közben nem él meg belőle, nem szabad ember. Két út áll mindenki előtt, vagy utánamegy, hogy mit csinálna szívesen, milyen életet élne, s megvalósítja, vagy azt mondja "nem lehet", s élete végéig sopánkodik...
2014. aug. 30. 23:20
9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat. azért kérdeztem csak, mert kíváncsi voltam, hogy az emberek hány százaléka szereti amit csinál.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!