Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Ti szeretitek a munkátokat...

Ti szeretitek a munkátokat vagy csak azért dolgoztok mert muszáj valahogy pénzhez jutni?

Figyelt kérdés
kíváncsi vagyok, hogy a dolgozó emberek közül hányan vannak akik szeretik is amit csinálnak és nem csak a szükség miatt csinálják

2014. aug. 28. 23:04
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
mert kevés embertől hallottam hogy szereti amit csinál, csak azt hallottam hogy sírnak meg hogy miért ezt kell neki csinálnia meg ilyenek
2014. szept. 3. 19:37
 12/14 anonim válasza:
És te hogy vagy ezzel? Szereted is amit csinálsz?
2014. szept. 4. 21:26
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem szerencsém volt és van, mindig imádtam a munkát, amit éppen csináltam Tulajdonképpen nem is éreztem munkának.

Először a reklámszakmában dolgoztam, aztán újságíróskodtam, most meg - némi könyvtárvezetés után - csak tolmácskodom, de főleg fordítok. Ez meg olyan munka, ahol senki nem szól bele, hogy mikor kelek, mikor fekszem, mennyit dolgozom, és még meg is fizetik.

De persze nem lehet várni, hogy a sültgalamb belerepüljön az ember szájába, tenni is kell érte valamit...

2014. szept. 4. 22:42
 14/14 anonim válasza:
En szociális munkásként dolgozom, szerencsére nem az állami szektorban mert a közalkalmazotti bérböl még éhenhalni sem lehetne. Nekem a munkám a hivatáson. Minden percét élvezem, pedig nagyon sok olyan esetem van ami érzelmileg kimeritö. Sokat túlòrázom, mert sajnos 8 òra nem mindig elég. Emellett pedig onkénteskedem is, angolt tanitok ingyen hatranyos helyetu gyerekeknek, akik mashogy ezt nem engedhetnek meg maguknak. Az már tényleg csak plusz. Bár egy ideig otthon voltam, mert egy kisfiu csoppent az eletunkbe, de alig vartam, hogy visszamenjek dolgozni. Imadok a kisfiammal lenni, de ugy erzem en sokkal tobb vagyok annal, hogy csak otthon uljek. Szerencsere a parom cegenel van egy bolcsode/napkozi, szoval hamar sikerult 1 eves koraban visszamennem dolgozni. Sokkal farasztobb igy, a gyerek mellett de sikeresebbnek erzem magam, es ez kell az onerzetemnek. A parom fizetesebol is boven eleldegelnenk, de ezt sem o nem hagyna se en nem akarnam. 26N
2016. okt. 29. 18:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!