Nők, ti mit dolgoztok? Szeretitek?
Figyelt kérdés
Azért érdekel, mert pályaválasztás előtt vagyok és fogalmam sincs mihez kezdjek.2017. febr. 13. 16:54
1/7 anonim válasza:
en fasikat elegitek ki jo penzert, igen curva vagyok es mar mocskosul gazdag is en erre szulettem. 23L
3/7 anonim válasza:
Project manager vagyok, nagyon szeretem.
4/7 anonim válasza:
Mi köze ennek ahhoz, hogy milyen nemű vagyok?
5/7 anonim válasza:
Programozónak tanultam, informatikusként dolgozok de nem pont abban amit tanultam. Különösebben nem szeretem, de a szakmámat se annyira. Annak idején bátrabbnak kellett volna lennem, és azzal foglalkozni ami igazán érdekel, nem pedig azt amiből több a pénz. Neked is ezt javaslom. 26/N
6/7 anonim válasza:
Logisztikai munka, iroda.
Imádom de tènyleg.
Ès jòl is keresek nagyjábòl.
2 èv után >230 nettò.
7/7 anonim válasza:
Nő vagyok és lovásznak tanultam. Nagyon szeretem a lovakat,meg úgy minden emlős állatot. Szeretem is csinálni,mindent ami velük kapcsolatos.
DE! mivel nő vagyok,vékony is, így hátránnyal indulok mindenhol,mert senki sem alkalmaz szívesen egy nőt ilyen munkakörre.
Ráadásul a fizetés is nagyon rossz,legtöbb helyen nem is akarnak fizetni, csak adnak egy kis lyukat ahol lakhatsz+kaját , cserébe bármikor tudnak ugráltatni,akár éjszaka is ha ellik valamelyik ló.
Kidolgoztatják a beledet egy kis pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!