Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Dolgozzak olyan munkahelyen,...

Dolgozzak olyan munkahelyen, ahol már így vártak?

Figyelt kérdés
Közmunkáról van szó 68 ezerért 8 órában. Már 2 helyről is elküldtek, hogy ott nincs szükség emberre. Pedig még dolgozni se dolgoztam semmit, csak ott ültem egész nap arra várva, hogy mi lesz a feladatom. Elküldtek egy harmadik helyre is, ahol szintén nem fogadtak kedvesen, mert már ott is azt mondták hogy ott nincs szükség emberre, de kitalálnak valami feladatot.
2017. máj. 7. 14:34
 1/9 anonim ***** válasza:
93%
Ha normál munkahelyet nem találtál, akkor örülhetsz, hogy van közmunka, nem?
2017. máj. 7. 14:36
 2/9 A kérdező kommentje:
Ahol én lakom, ott csak közmunka van, és nincs munkalehetőség. De azért egy rongy sem vagyok, csak mert közmunkás vagyok.
2017. máj. 7. 14:38
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rendes végzettséged, akkor inkább költözz el.
2017. máj. 7. 14:52
 4/9 A kérdező kommentje:
Van végzettségem, de nincs diplomám. Amúgy már korábban dolgoztam szintén közmunkán, és ott se becsültek meg. Ott is valahogy így fogadtak. Nekem pedig nem erőm még egyszer olyan emberekkel lenni, akik már eleve így állnak hozzám.
2017. máj. 7. 14:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Továbbá itt csak olyanoknak van betonbiztos, jó munkahelyük, akiknek protekciójuk is van.
2017. máj. 7. 14:59
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Azt mondod van végzetséged de mi???

Mert ha van egy pék képesitésed nem kell közmunkas legyél hanem alláshirdetőnél már jelentkezhetsz ha péket keresnek...

És ne várd el hogy közmunkásként meg fognak becsűlni ez röhejes :)

2017. máj. 7. 15:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

miért kéne diploma ahhoz, hogy máshova menj el dolgozni???

nekem is jó munkahelyem van, mégsem protekcióval kerültem be...

2017. máj. 7. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Akkor költözés! Keress mobilitással kapcsolatos támogatásokra, ami a végzettségeddel összeegyeztethető!

A közmunkának teljesen vége lesz a választások után.

2017. máj. 7. 21:06
 9/9 anonim ***** válasza:

"Nekem pedig nem erőm még egyszer olyan emberekkel lenni, akik már eleve így állnak hozzám."

És akkor mihez kezdesz, ha a közmunkára is nemet mondasz, más meg nincs?

Nézz körül kicsit messzebb is, ne csak ott, ahol vagy, ahol nincs más, csak közmunka.

2017. máj. 9. 19:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!