Férfi munka-női munka. Miért zavarja a másikat?
Az érdekelne, hogy miért zavar valakit, ha egy nő fiús munkát végez és azt ellátja normálisan? (pl: sofőr, szerelő, asztalos, raktáros...)
Az miért nem kelt ugyan akkora ellenszenvet, ha egy férfi nőies munkát végez? (pl: adminisztrátor, asszisztens, takarító, ápoló...)
Ahol én dolgozok, raktárban, ott a csajok kapják a beszólást, mert rakodó az egyik, árugyűjtő-komissiós a másik. Ezért így kérdeztem. Amúgy ezzel a mentalitással itt találkoztam először.
Amiket példának írtam, az jutott éppen eszembe és nem nagyon ismerem azokat a körülményeket, csak az említett szakmák lelhetőek fel a távolabbi ismeretségi körömben.
Teljesen igazad van.
4:
1. Normália pároknál/családokba beosztják a házimunkát. Ahogy akár a GYES is osztható.
2. Marie Curienek is otthon lett volna a helye? Az már egyenesen pokol, ha egy nőnek szakmai motivációi vannak?
Azért megy dolgozni egy nő, amiért bárki más is nemtől függetlenül, hogy eltartsa saját magát, ki tudja fizetni a rezsi költségét, albérletét, tudjon ruházkodni és nem utolsó sorban élelmiszert is tudjon teremteni magának és ne adj isten másnak.
Esetleg Ön szerint egy női nemi szervvel született ember csak élősködő lehet?
4-es!
Az a szánalmas és egyben nevetséges is, ha egy ember csak úgy él, hogy talán szül egy gyereket és aztán kivonja magát a forgalomból. Lenézésre méltó hozzáállás. Egyenes út a hajléktalanság felé. Sokan szerencsére nem ennyire igénytelenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!